Jennifer Lawrence, dezvăluiri despre nunta „îngrozitoare” cu Cooke Maroney. De ce i-a cerut lui Robert De Niro să plece: „Nu te distrezi”

Jennifer Lawrence a povestit detalii inedite despre nunta ei, pe care o descrie drept "îngrozitoare".

Jennifer Lawrence, dezvăluiri despre nunta "îngrozitoare" cu Cooke Maroney. De ce i-a cerut lui Robert De Niro să plece: "Nu te distrezi"

Jennifer Lawrence a declarat că ziua nunții sale a fost „îngrozitoare”. Actrița din „No Hard Feelings” s-a căsătorit cu Cooke Maroney în 2019 și a recunoscut că întreaga zi i s-a părut „stresantă” pentru că a petrecut prea mult timp făcându-și griji pentru confortul și plăcerea invitaților ei pentru a se relaxa și a se distra.

Jennifer Lawrence povestește cât de stresantă a fost nunta ei

Recunoscând că a fi mireasă a fost „îngrozitor”, actrița a explicat pentru E! News:

„Este atât de stresant. Nu te distrezi. Te întrebi: „Se distrează acea persoană?” Nu voi uita niciodată – eram speriată că invitaților le este frig, iar toate prietenele mele mințeau și spuneau: „Nimănui nu îi este frig, totul e bine, totul e bine.” Mama mi-a spus: „E frig afară, bunica ta era să moară”.

De asemenea, Jennifer Lawrence i-a cerut prietenului și colegului ei de breaslă, Robert De Niro, cu care a lucrat la „Silver Linings Playbook”, „Joy” și „American Hustle”, să „plece acasă” în timpul cinei de repetiție, deoarece era convinsă că el nu vrea să fie acolo și a recunoscut că a fost ușurată când a plecat.

„M-am uitat și l-am văzut pe Bob, care nu cunoștea pe nimeni și se cam plimba pe acolo, și imediat mi-am zis: „Nu, nu asta vrea să facă. Nu-l vreau aici.” Așa că m-am dus și i-am șoptit: „du-te acasă”, iar el a fost drăguț – a vorbit cu părinții mei și a fost politicos – dar eu i-am spus: „Du-te”.

Lawrence și Maroney și-au organizat nunta de lux la conacul Belcourt of Newport din Rhode Island în octombrie 2019. Ei au găzduit 150 de invitați la recepție, inclusiv Adele, Amy Schumer, Cameron Diaz, Benji și Joel Madden, Nicole Richie și Kris Jenner, iar sărbătorile au continuat până la 5:30 dimineața. Ei au plecat în luna de miere la exclusivistul Nihi Sumba Resort, pe o insulă îndepărtată din Indonezia.

Ce spune actrița despre operațiile estetice

Jennifer Lawrence, care are un fiu de aproape 2 ani, Cy, împreună cu soțul ei, a respins recent afirmațiile potrivit cărora și-ar fi făcut operații estetice, insistând că fața ei s-a schimbat doar pentru că îmbătrânește și pentru că este în atenția publicului de atât de mult timp.

„Am început la 19 ani, așa că am primit pozele înainte și după de la 19 la 30 de ani și am zis: „Am crescut. Am pierdut kilogramele din sarcină și fața mea s-a schimbat pentru că îmbătrânesc.” Toată lumea credea că mi-am operat nasul, iar eu ziceam: „Am avut exact același nas. Obrajii mei s-au micșorat. Mulțumesc că ai adus vorba despre asta”, a spus actrița.

Vedeta din „Hunger Games” a evidențiat, de asemenea, influența lui Hung Vanngo, renumitul make-up artist: „Cred, de asemenea, că este incredibil ce poate face machiajul, pentru că lucrez cu Hung, care suprapune buzele, și îl numesc chirurg plastician, pentru că toată lumea, în ultimele luni, de când lucrez cu el, este convinsă că mi-am făcut o operație la ochi”.

Citește și:
Anunțul special făcut de Lili Sandu. Ce a dezvăluit despre partenerul ei de viață, Silviu Țolu

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people