Jennifer Garner, dezvăluiri despre greutățile cu care se confruntă în creșterea copiilor săi: „Trebuie să stau cu mâinile în sân”

Jennifer Garner a vorbit deschis despre cele mai dificile momente din rolul său de părinte.

Jennifer Garner, dezvăluiri despre greutățile cu care se confruntă în creșterea copiilor săi: "Trebuie să stau cu mâinile în sân"

Jennifer Garner a vorbit deschis despre viața de părinte și cei trei copii ai ei și ai lui Ben Affleck, Violet, în vârstă de 18 ani, Seraphina, de 15 ani, și Samuel, de 12 ani. Actrița a făcut mărturisiri despre greutățile cu care s-a confruntat în creșterea copiilor, însă face eforturi pentru a le oferi acestora spațiul necesar.

Jennifer Garner, despre dificultatea de a fi părinte

Jennifer Garner a vorbit despre educația copiilor. Actrița a fost sinceră și a mărturisit că cea mai grea parte din viața de părinte a fost să le ofere celor trei copii ai ei libertatea de a lua propriile decizii, fără să le influențeze percepția asupra lucrurilor.

„Mi-e foarte greu să nu le spun: „Așa te văd eu” și „Cred că ar trebui să faci asta”. Chiar trebuie să stau cu mâinile în sân”, a declarat Jennifer Garner în cadrul unui interviu pentru People.

Jennifer Garner a precizat că și părinții ei au făcut același lucru în timp ce o creșteau, lucru de care este „uimită”, întrucât este „atât de greu”. Ea și-a numit copiii „solizi”, declarând: „Îi privesc în această nouă fază a vieții în care își dau seama cine vor fi și ce vor studia. Și sunt atât de interesată de ei. Tot timpul, sunt interesată de tot ce este legat de ei.”

Actrița și Ben Affleck își cresc împreună cei trei copii după divorț

Jennifer Garner a devenit mamă în 2005, când a sosit pe lume Violet, urmată de Seraphina și Samuel în 2009 și, respectiv, 2012. Actrița și fostul ei partener, Ben Affleck, se ocupă împreună de creșterea celor trei copii de când s-au separat în 2015. Cei doi sunt fotografiați des stând de vorbă la meciurile de baschet ale celui mai mic copil al lor, cel mai recent reunindu-se la Disneyland pentru ziua de naștere a lui Samuel.

Cât despre surorile lui Samuel, Seraphina a debutat luna trecută cu o tunsoare buzzcut, iar Violet se pregătește pentru facultate. Garner le-a povestit telespectatorilor de la „Live With Kelly and Mark” despre procesul „interesant” din noiembrie 2023.

„Se descurcă ca o campioană și este total stăpână pe situație”, a spus atunci actrița din „Alias”. „Nu trebuie să îi spun: ‘Faci asta, faci asta?’ Ea este o persoană care se descurcă singură. Și sunt mândră de ea, indiferent de ce se întâmplă”.

Iubitul lui Garner, John Miller, are și el doi copii, în timp ce Affleck este tatăl vitreg al gemenilor soției sale, Jennifer Lopez, Emme și Max. Lopez s-a lăudat cu abilitățile de părinte ale lui Affleck în timpul unei apariții la emisiunea „The View” din mai 2023.

„Oh, Doamne! Este un tată uimitor. Îmi aduce lacrimi în ochi”, a spus ea la acea vreme. „Este, sincer, cel mai bun tată pe care l-am văzut vreodată”.

Citește și:
Robert Pattinson și Suki Waterhouse au devenit părinți pentru prima oară. Cum a fost surprins celebrul cuplu

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people