Jennifer Aniston, pregătită pentru o nouă relație?

„În sinea ei, Jen crede că va întâlni în cele din urmă persoana potrivită”, a declarat recent un apropiat al actriței.

Jennifer Aniston, pregătită pentru o nouă relație?

După cinci ani de la divorțul de Justin Theroux, Jennifer Aniston e optimistă cu privire la viața ei amoroasă și crede că într-unul final va găsi persoana potrivită. Cel puțin asta declară o sursă apropiată, care subliniază însă și că actrița în vârstă de 54 de ani „se simte bine singură.”

„În sinea ei, Jen crede că va întâlni în cele din urmă persoana potrivită”, a spus sursa pentru UsWeekly, adăugând și că dacă acest lucru nu se va întâmpla, Aniston „nu se va învinovăți”, fiindcă „se simte bine singură.”

„[Jennifer] este într-un loc minunat. Este fericită, sănătoasă, iar cariera, familia și prietenii ei o împlinesc. A trecut prin multe, dar se simte binecuvântată fiindcă se dezvoltă pe plan personal și profesional”, a mai precizat sursa, potrivit UsWeekly.

În urmă cu doi ani, invitată în cadrul emisiunii Lunch with Bruce, Jennifer Aniston a făcut mai multe dezvăluiri despre viața sa sentimentală. Actrița a mărturisit la momentul respectiv că este singură, însă că e pregătită pentru a avea o nouă relație.

„Cred că e timpul. Cred că sunt pregătită să mă împart cu o altă persoană. Nu am vrut asta o lungă perioadă de timp și mi-a plăcut să nu fac parte dintr-un cuplu. Am fost în relații de când aveam 20 de ani. Așa că a fost drăguț să iau o pauză”, a povestit Jennifer Aniston.

De asemenea, actrița a menționat și care sunt calitățile pe care viitorul său partener ar trebui să le aibă. 

„Încredere, dar nu aroganță. Umor. Generos, bun cu oamenii. Iar dacă conversația decurge ușor de la prima întâlnire, e un indicator bun.”

Cu toate că își dorește să își găsească jumătatea, Aniston a mărturisit că nu a apelat niciodată la aplicații de dating pentru a cunoaște bărbați.

„O să rămân la variantele clasice. Să fiu întrebată dacă vreau să ies la o întâlnire. Asta e varianta pe care o prefer.”

Jennifer Aniston a fost până acum căsătorită de două ori. Primul său mariaj, cel cu Brad Pitt, a durat  cinci ani, din 2000 și până în 2005. În 2011 actrița s-a căsătorit cu Justin Theroux, însă cei doi s-au despărțit în 2018. Întrebată dacă ar mai face încă o dată pasul cel mare, Aniston a mărturist că o nuntă nu se află în topul priorităților sale.

„Nu e pe radarul meu. Mă interesează să găsesc un partener fantastic cu care să trăiesc o viață bună și alături de care să mă pot distra. Astea sunt lucrurile la care ar trebui să sperăm. Nu trebuie să fie oficializată prin niște documente legale.”

Recent, Jennifer Aniston și fostul său soț, Justin Theroux, au fost surprinși în timp ce luau cina într-un restaurant din New York. Aceștia nu au fost însă singuri, alături de ei aflându-se și Jason Bateman și Amanda Anka, doi prieteni buni ai fostului cuplu.

Înainte de a intra în restaurantul Il Cantinori, Jennifer și Justin au fost văzuți îmbrățișându-se, iar la finalul serii, actrița în vârstă de 54 de ani a părăsit localul cu un trandafir roșu în mână.

Cei doi au început să formeze un cuplu în 2011, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei Wanderlust. În 2012 și-au anunțat logodna, iar trei ani mai târziu au decis să facă pasul cel mare. Cu toate acestea, căsnicia lor a durat doar trei ani, Jennifer și Justin dezvăluind în 2018 că au decis să meargă pe drumuri separare. În ciuda despărțirii, cei doi au rămas prieteni, fiind adeseori văzuți împreună.

„În mod normal am face asta în privat, dar dat fiind faptul că industria bârfelor nu se poate abține să nu facă din asta un întreg eveniment, vrem să transmitem direct adevărul”, spunea perechea într-o declarație pentru publicația E! News din februarie 2018. „Orice altceva se publică despre noi nu vine direct de la noi, e doar povestea din imaginația altcuiva. Până la urmă, suntem hotărâți să menținem respectul și iubirea profundă pe care le avem unul pentru celălalt.”

Citește și:
Ce s-a aflat acum despre divorțul intentat de soția lui Kevin Costner. Detaliile au surprins o lume întreagă

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people