Jennifer Aniston, noi dezvăluiri despre moartea lui Matthew Perry: „În acea dimineață vorbeam prin mesaje cu el”

Jennifer Aniston a dezvăluit că a schimbat câteva mesaje cu Matthew Perry chiar cu câteva ore înainte de decesul actorului.

Jennifer Aniston, noi dezvăluiri despre moartea lui Matthew Perry: "În acea dimineață vorbeam prin mesaje cu el"

Într-un nou interviu acordat publicației Variety, Jennifer Aniston a vorbit despre moartea subită a prietenului și colegului său din serialul Friends, Matthew Perry, dezvăluind că starea de sănătate a actorului era una bună și că era fericit. În plus, Aniston a mărturisit că a schimbat câteva mesaje cu Perry chiar cu câteva ore înainte de decesul actorului.

„În acea dimineață vorbeam prin mesaje cu el. Amuzant Matty”, a declarat Jennifer pentru Variety într-un articol publicat pe 11 decembrie. „Nu avea dureri. Nu se chinuia”.

Actrița a subliniat că Matthew se simțea bine înainte de a muri și că ar fi vrut să fie amintit astfel. „Era sănătos. Se lăsase de fumat. Era în formă. Era fericit – asta e tot ce știu.”

„A muncit din greu”, a mai precizat Jennifer. „Chiar a avut parte de o situație dificilă. Îmi lipsește foarte mult. Tuturor ne lipsește. Ne făcea să râdem foarte tare”.

În urmă cu o lună, Jennifer Aniston i-a adus un omagiu lui Perry, postând pe contul său de Instagram un mesaj emoționant.

„Oh, Doamne, asta a fost o lovitură profundă… Faptul că a trebuit să-mi iau rămas bun de la Matty al nostru a fost un val nebunesc de emoții pe care nu l-am mai trăit niciodată. Cu toții experimentăm pierderi la un moment dat în viața noastră. Pierderea vieții sau pierderea iubirii. A fi capabil să te AȘTEPȚI cu adevărat la această suferință îți permite să simți momentele de bucurie și recunoștință pentru că ai iubit pe cineva atât de profund. Și noi l-am iubit profund. A fost o parte atât de importantă din ADN-ul nostru”, și-a început mesajul actrița.

„Întotdeauna am fost noi șase. Aceasta a fost o familie aleasă care a schimbat pentru totdeauna cursul a ceea ce am fost și a ceea ce avea să fie calea noastră”, a continuat ea. „Pentru Matty, el ȘTIA că îi place să facă oamenii să râdă. După cum spunea chiar el, dacă nu auzea ‘râsul’, credea că va muri. Viața lui depindea literalmente de asta. Și a reușit să facă exact asta. Ne-a făcut pe toți să râdem. Și să râdem din greu.”

Analizând modul în care a continuat să proceseze această pierdere, Aniston a spus că s-a uitat înapoi la numeroasele lor mesaje, împărtășind chiar unul dintre ele.

„În ultimele două săptămâni, am răsfoit mesajele pe care ni le-am trimis unul altuia. Râzând și plângând, apoi râzând din nou. Le voi păstra pentru totdeauna. Am găsit un mesaj pe care mi l-a trimis de nicăieri într-o zi. Spune totul.”, a scris Aniston.

„Matty, te iubesc atât de mult și știu că acum ești pe deplin împăcat și ai scăpat de orice durere. Vorbesc cu tine în fiecare zi… uneori aproape că te pot auzi spunând ‘ai putea fi mai nebun?’ Odihnește-te, frățioare. Întotdeauna mi-ai făcut ziua mai frumoasă… „

Perry, care a vorbit deschis despre lupta sa de o viață cu dependența de alcool și droguri, a fost găsit mort într-o cadă cu hidromasaj din casa sa din Los Angeles. Apropiații săi au declarat că nu consuma alcool și se simțea bine cu puțin timp înainte de deces.

Citește și:
Shannen Doherty, dezvăluiri dureroase despre lupta cu cancerul și infidelitatea soțului său: „M-am simțit atât de trădată'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people