Jennifer Aniston dezvăluie rutina sa de antrenament. Cum se menține în formă actrița la 55 de ani

Jennifer Aniston a împărtășit cu fanii ei din mediul online rutina sa de antrenamente fizice.

Jennifer Aniston dezvăluie rutina sa de antrenament. Cum se menține în formă actrița la 55 de ani

Jennifer Aniston se menține într-o formă de zile mari și a împărtășit cu internauții rutina ei de exerciții fizice într-un nou videoclip de antrenament. Actrița din serialul „Friends”, care a împlinit 55 de ani la începutul acestei luni, și-a început ziua de luni cu rutina de antrenament Pvolve pe care a postat-o pe pagina sa de Instagram.

Jennifer Aniston, imagini din sala de sport

Actrița și-a purtat fanii prin câteva cadre rapide din sesiunea ei de antrenament și a încheiat videoclipul cu ea prăbușindu-se la podea la sfârșitul flotărilor. Vedeta din „Picture Perfect” a purtat un top negru și leggings gri pentru antrenamentul în picioarele goale, în care s-a echilibrat într-un picior pe o placă înclinată.

„Dacă aveți una dintre acele zile de luni, vă înțeleg! Trebuie doar să o faci!!! ❤️ @pvolve'”, a scris ea în descrierea videoclipului. 

Jennifer Aniston a încheiat un parteneriat cu brand-ul din New York în august 2023. Potrivit site-ului său, „Pvolve este o metodă bazată pe știință care combină fitnessul funcțional cu impact redus cu echipamente bazate pe rezistență pentru a obține rezultate dincolo de un antrenament tradițional”. Aniston a început colaborarea cu fondatoarea Pvolve, Rachel Katzman, în 2021, și a inclus mișcarea ușoară și echipamentul bazat pe rezistență în rutina sa după ce s-a accidentat la spate. Ea a spus că este o metodă inovatoare de care s-a ‘îndrăgostit instantaneu’.

„Dacă aș fi știut despre asta acum 20 de ani, când îmi ‘rupeam’ corpul la început, am fi economisit atât de multă durere. Vreau doar ca mai mulți oameni să știe despre asta pentru că eu cred că este atât de bine. Mintea noastră obișnuia să creadă că trebuie să suferim; fără durere, nu există câștig. Trebuie să fie o oră de antrenament. Trebuie să te antrenezi de trei ori pe zi. Cu asta, poți începe ușor. Eu transpir. Eu sculptez. Mă aplec. Dar nu mă ‘rup'”, a spus Aniston pentru PEOPLE despre rutina sa de exerciții fizice.

Ce dietă urmează actrița

În numărul 23 al revistei CR Fashion Book, Jennifer Aniston a fost foarte sinceră în ceea ce privește stilul ei de viață. La 55 de ani, vedeta se poate mândri cu o siluetă de invidiat, iar trecerea timpului nu pare să-și fi pus amprenta asupra ei. Cu toate acestea, actrița a recunoscut că apelează la alte câteva trucuri pentru a se menține în formă.

„Beau multă apă, îmi mișc corpul zilnic, încerc să mănânc alimente integrale și proaspete și dorm cât mai mult. Ultima parte este o provocare pentru mine, dar este atât de importantă. Simt asta când nu mă odihnesc suficient. Pe lângă toate acestea, încerc să fiu foarte atentă la ceea ce las să intre în mintea mea. Asta înseamnă și mai puține știri la televizor. Lumea noastră trece cu adevărat prin niște provocări și știu că tuturor ne pasă foarte mult, dar uneori cred că este imperativ să oprim zgomotul”, a spus ea în numărul 23 al revistei CR Fashion Book.

În cadrul aceluiași interviu, Aniston a adus aminte de rutina sa de antrenament Pvlove. Actrița i-a încurajat pe fani să fie atenți la mișcare și să practice cât de mult sport se poate. De asemenea, vedeta a precizat cât de bine se simte după un astfel de antrenament.

„Îmi place atât de mult! Pvolve este o abordare unică a fitness-ului pe care sunt atât de încântată să o împărtășesc cu ceilalți. Plec de la fiecare antrenament simțindu-mă plină de energie și puternică, dar nu obosită. Îi încurajez pe oameni să încerce și să vadă cu ochii lor. Oricare ar fi nivelul tău de fitness, este un antrenament în care poți începe cu adevărat de unde ești. Am fost motivată să mă antrenez într-un mod în care nu am mai fost de ani de zile. Aștept cu nerăbdare cursurile provocatoare și mă simt mai puternică și mai confortabilă în corpul meu atunci când le fac. Este diferit de fiecare dată, nu cred că am avut același antrenament de două ori”, a declarat aceasta.

Citește și:
O nouă eliminare la Survivor All Stars! Cum a fost surprins celebrul concurent în București alături de familie

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people