Jennifer Aniston dezvăluie cele 4 trucuri la care apelează pentru a avea o siluetă de invidiat la 54 de ani: „Încerc să fiu foarte atentă”

Jennifer Aniston a dezvăluit 4 trucuri prin care reușește să se mențină într-o formă excelentă.

Jennifer Aniston dezvăluie cele 4 trucuri la care apelează pentru a avea o siluetă de invidiat la 54 de ani: "Încerc să fiu foarte atentă"

Jennifer Aniston a dezvăluit cum se menține într-o formă impresionantă într-un nou interviu sincer care a fost publicat recent. Actrița din „Friends”, în vârstă de 54 de ani, a vorbit despre stilul ei de viață și cum reușește să își păstreze o siluetă de invidiat, menționând cele patru reguli pe care le respectă cu strictețe.

Jennifer Aniston este printre cele mai apreciate actrițe din lume, care de-a lungul timpului a avut roluri memorabile în cariera sa. După ce a interpretat celebrul personaj Rachel în serialul de mare succes „Friends”, Aniston a ajuns în atenția publicului larg, bucurându-se acum de atenția a milioane de fani în întreaga lume.

Care sunt trucurile lui Jennifer Aniston prin care se menține în formă

În numărul 23 al revistei CR Fashion Book, Jennifer Aniston a fost foarte sinceră în ceea ce privește stilul ei de viață. La 54 de ani, vedeta se poate mândri cu o siluetă de invidiat, iar trecerea timpului nu pare să-și fi pus amprenta asupra ei. Cu toate acestea, actrița a recunoscut că apelează la câteva trucuri pentru a se menține în formă.

„Beau multă apă, îmi mișc corpul zilnic, încerc să mănânc alimente integrale și proaspete și dorm cât mai mult. Ultima parte este o provocare pentru mine, dar este atât de importantă. Simt asta când nu mă odihnesc suficient. Pe lângă toate acestea, încerc să fiu foarte atentă la ceea ce las să intre în mintea mea. Asta înseamnă și mai puține știri la televizor. Lumea noastră trece cu adevărat prin niște provocări și știu că tuturor ne pasă foarte mult, dar uneori cred că este imperativ să oprim zgomotul”, a spus ea în numărul 23 al revistei CR Fashion Book.

În ceea ce privește antrenamentele ei, ea folosește Pvolve. Aniston i-a încurajat pe fani să fie atenți la mișcare și să practice cât de mult sport se poate. De asemenea, vedeta a precizat cât de bine se simte după un astfel de antrenament.

„Îmi place atât de mult! Pvolve este o abordare unică a fitness-ului pe care sunt atât de încântată să o împărtășesc cu ceilalți. Plec de la fiecare antrenament simțindu-mă plină de energie și puternică, dar nu obosită. Îi încurajez pe oameni să încerce și să vadă cu ochii lor. Oricare ar fi nivelul tău de fitness, este un antrenament în care poți începe cu adevărat de unde ești. Am fost motivată să mă antrenez într-un mod în care nu am mai fost de ani de zile. Aștept cu nerăbdare cursurile provocatoare și mă simt mai puternică și mai confortabilă în corpul meu atunci când le fac. Este diferit de fiecare dată, nu cred că am avut același antrenament de două ori”, a declarat aceasta.

Actrița promovează cel de-al treilea sezon al serialului The Morning Show, în care joacă și Reese Witherspoon și care îl va avea în distribuție pe Jon Hamm.

Citește și:
Shakira, acuzată a doua oară de fraudă fiscală, nu ar fi plătit impozite de 7 milioane de dolari în 2018

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people