Jennifer Aniston a dezvăluit imagini inedite din conacul ei de 21 de milioane de dolari din Los Angeles

Jennifer Aniston a distribuit imagini inedite din vila sa spectaculoasă de 21 de milioane de dolari din Los Angeles.

Jennifer Aniston a dezvăluit imagini inedite din conacul ei de 21 de milioane de dolari din Los Angeles

Jennifer Aniston a oferit o nouă privire în interiorul vilei sale de 21 de milioane de dolari, situată în cartierul Bel-Air din Los Angeles. Actrița a postat un videoclip adorabil în timp ce citește dintr-o carte căinilor ei.

Imagini inedite din vila deținută de Jennifer Aniston

Actrița din Friends a fost văzută purtând o rochie neagră slip, un colier cu pandantiv roșu și papuci, în timp ce citea noua sa carte, Clydeo Takes a Bite Out Of Life, pentru patru câini. În vârstă de 55 de ani, Aniston stătea în lounge-ul de lângă bucătărie, citindu-le textul patrupedelor. Videoclipul le-a oferit fanilor ocazia de a observa detalii interesante din casa ei, cum ar fi o cameră dedicată vinurilor lângă șemineu și o masă de machiaj amplasată în bucătărie.

De asemenea, în apropierea insulei din bucătărie, erau două cafele reci și mai multe pahare de apă. În fundal, se putea observa o carte de pe masă dedicată lui Tom Ford și un scaun suspendat lângă o masă de sticlă. O piatră cristalină mov se afla în spatele canapelei.

Aniston a cumpărat această casă spațioasă pentru 21 milioane de dolari în perioada când era căsătorită cu Justin Theroux, după care a făcut numeroase îmbunătățiri. Proprietatea include o piscină, o zonă de relaxare în aer liber și un adăpost pentru găini. Este situată în același cartier unde locuia și prietena ei, Ellen DeGeneres.

Frumoasa casă a fost prezentată și în revista Architectural Digest acum câțiva ani, iar Aniston a filmat acolo o reclamă pentru SmartWater. Valoarea proprietății a crescut semnificativ și acum ar putea ajunge la aproximativ 40 de milioane de dolari, datorită creșterii pieței imobiliare.

Aceste dezvăluiri vin la scurt timp după ce Aniston a împărtășit povestea primei sale adopții canine. În timpul unei scene din Friends, alături de colegii ei Matt LeBlanc și Matthew Perry, un câine pe nume Norman nu reușea să se descurce în cadrul filmărilor. Aniston a decis să-l ia acasă, iar astfel a început dragostea ei pentru câini, care durează până astăzi.

Norman a murit în 2011, iar Jennifer și-a făcut un tatuaj pe picior în memoria lui. Chiar și după trecerea anilor, actrița vorbește cu drag despre primul ei câine, povestind cu emoție pentru People cum a început totul în timpul filmărilor la Friends.

Noua ei carte, Clydeo Takes a Bite Out Of Life, va fi lansată pe 1 octombrie, iar Aniston speră ca aceasta să inspire copiii să fie mai implicați în salvarea animalelor. Fondul Clydeo, creat de actriță, va sprijini organizațiile de salvare a animalelor din întreaga lume. Aniston și-a exprimat dorința de a atrage donații pentru a ajuta adăposturile care au nevoie urgentă de resurse, întrucât multe dintre ele se află într-o stare precară.

„Vreau să inspir oamenii să doneze, chiar și un dolar contează. Ne putem ajuta reciproc și putem aduce conștientizare despre adăposturile care sunt într-o mare nevoie,” a spus actrița din The Morning Show.

În prezent, Jennifer Aniston are doi câini și continuă să sprijine activ cauzele legate de salvarea animalelor.

Citește și:
Adrian Nartea, dezvăluiri emoționante despre cele două fetițe ale sale: „Trebuie să fiu un exemplu pentru ele…'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people