Jenna Dewan a născut al treilea copil. Primele imagini cu fetița actriței

Jenna Dewan a devenit mamă pentru a treia oară, dând naștere unei fetițe pe nume Rhiannon.

Jenna Dewan a născut al treilea copil. Primele imagini cu fetița actriței

Jenna Dewan și Steve Kazee sunt oficial părinți a doi copii! Jenna, în vârstă de 43 de ani, a anunțat că a dat naștere fiicei sale – fiind și al treilea copil al actriței – și a dezvăluit numele pe care ea și logodnicul ei, în vârstă de 48 de ani, l-au ales. Cuplul îl mai are pe fiul Callum, iar actrița o are pe fiica Everly cu fostul partener, Channing Tatum.

Jenna Dewan a născut o fetiță

„Rhiannon Lee Kathryn Kazee 14 iunie 2024”, a scris Jenna în descriere la o postare pe Instagram joi, 20 iunie. Galeria a inclus imagini realizate la spital la scurt timp după ce Rhiannon s-a născut. Ambele instantanee o prezentau pe Jenna legănându-și la piept fetița.

„Din momentul în care ai sosit, ai adus o bucurie și o dragoste imensă în viețile noastre… grația ta, dulceața și frumusețea ta au captivat întreaga noastră familie. Inimile noastre sunt pline de dragoste și suntem cu adevărat binecuvântați de prezența ta. Bine ai venit în lumea noastră, fetițo!”.

Jenna a continuat postarea cu un montaj video al momentelor premergătoare nașterii lui Rhiannon. La începutul clipului, actrița a fost văzută intrând în spital, entuziasmată să își întâmpine noul bebeluș. Videoclipul a trecut apoi la imagini emoționante cu Jenna și Steve ținând-o în brațe pe Rhiannon în spital.

În ultimele câteva luni, Jenna și-a tachinat urmăritorii de pe rețelele de socializare cu actualizări ale sarcinii ei. La începutul acestei luni, ea a distribuit o fotografie pe Instagram în care purta o rochie transparentă cu flori, menționând cât de „recunoscătoare” era că „a fost capturat acest moment în timp util”.

„Îmi va lipsi acest lucru … chiar și loviturile de la 1 dimineața în coaste, refluxul acid spontan, tunelul carpian, epuizarea … toate acestea”, a adăugat Jenna. „Ce miracol frumos și abia așteptăm să cunoaștem acest copil!”

Anterior, Jenna a vorbit pentru PEOPLE despre cea de-a treia sarcină și despre cum a avut grijă în același timp de ceilalți copii ai ei, în ciuda faptului că se simțea „obosită”: „A treia sarcină în timp ce alergi după alți doi copii te face cu siguranță să fii mai obosită”, a recunoscut ea în aprilie. „Mi se pare că târârea în pat la ora 21:00 este cu siguranță diferită în această sarcină. Dar, în general, totul a mers bine. Și a fost minunat. Dar sunt, fără îndoială, un pic mai obosită”.

Jenna Dewan și Steve Kazee mai au împreună un fiu, pe nume Callum, în vârstă de 3 ani. De asemenea, ea o împarte pe fiica sa, Everly,  în vârstă de 10 ani, cu fostul ei soț, Channing TatumÎn decembrie 2023, Jenna Dewan, Steve Kazee, Callum, Everly și cei patru câini ai familiei au realizat o ședință foto tematică, toți fiind îmbrăcați adorabil în pijamale în carouri roșii și albe asortate. Un fotograf profesionist a fost prezent pentru a face fotografii de familie.

Când a venit momentul să facă o poză de familie pe canapea, lângă bradul de Crăciun, Dewan s-a confruntat cu o mică luptă. Vedeta a încercat să îl țină și să îl strângă în brațe pe Callum, care plângea. În timp ce actrița, partenerul ei și Everly făceau fețe prostești pentru aparatul foto, Callum plângea. Într-o altă secvență, familia a zâmbit în timp ce a pozat și se pare că aproape că au obținut fotografia perfectă.

Actrița, detalii despre pasiunea fiiei sale, Everly

Deși s-ar putea să nu fie grozavă la ședințele foto de familie, fiica lui Dewan, Everly, a lucrat la o nouă pasiune în ultimul an. Vorbind în exclusivitate cu PEOPLE în luna august, actrița a împărtășit că fiica ei, Everly, a încercat să se perfecționeze în machiaj.

„A fost într-o cabină de machiaj cu mine la serviciu încă de când avea… Am poze cu ea de la 6 săptămâni, fiind cu mine, pentru că filmam „Witches of East End' și ea era în rulotă cu mine. Așa că a fost în preajma machiajului. Există o parte din ea care este oarecum interesată, dar este foarte bună. Are un mic set de machiaj de jucărie pe care i l-am dat și are un aspect grozav”, a spus Dewan despre faptul că fiica ei se afla în preajma artiștilor de machiaj.

„Chiar o voi pune să mă machieze. Este o idee grozavă. Este o idee jucăușă pentru ea. Are încă 10 ani, deci este tânără și se bucură de alte lucruri, dar cu siguranță se va distra cu asta. Adoră fardurile de ochi cu sclipici, ceea ce îmi place și mie. Așa că vine de la sine”, a declarat vedeta pentru PEOPLE.

Citește și:
Dana Rogoz, dezvăluiri inedite despre copiii săi. La ce trucuri apelează actrița atunci când pleacă în vacanță: „Sunt niște scheme care funcționează'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people