Jeff Bezos și logodnica sa, Lauren Sánchez, ținta glumelor pe Internet. “Cea mai penibilă postare pe care am văzut-o vreodată”

Noua ședință foto realizată de Lauren Sánchez și Jeff Bezos a stârnit o adevărată controversă în mediul online.

Jeff Bezos și logodnica sa, Lauren Sánchez, ținta glumelor pe Internet. “Cea mai penibilă postare pe care am văzut-o vreodată”

Jeff Bezos și logodnica sa, Lauren Sánchez, sunt protagoniștii noului număr Vogue. Ședința foto a celor doi îndrăgostiți nu a trecut neobservată în mediul online, mulți internauți criticând dur imaginile publicate ieri de publicație.

Într-una dintre fotografii, o putem pe vedea pe Sánchez ținându-l în brațe pe Bezos, în timp ce se află pe scaunul din față al unei mașini retro. Cum ședința foto a avut o tematică western, fondatorul Amazon purta o pereche de jeanși, un tricou negru și o pălărie de cowboy. Partenera sa a optat pentru un maiou alb mulat, ce îi punea în evidență brațele lucrate.

În doar câteva ore, postarea cu cei doi a strâns mii de comentarii, însă reacțiile oamenilor nu au fost deloc pozitive.

„Aș vrea să nu mai văd această fotografie”, a mărturisit un internaut, în timp ce un altul a declarat că „Aceasta este cea mai penibilă postare pe care am văzut-o vreodată”. „O fotografie ridicolă. Halloween s-a terminat”, „Niciodată nu am fost mai inconfortabil cu o fotografie”, „E ciudat ca naiba”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Pe lângă imaginea cu celebrul cuplu, Vogue a mai publicat și câteva cadre doar cu Sánchez, care poate fi văzută în deșert sau într-un elicopter. Mulți fani s-au întrebat de ce revista de modă a inclus-o în noul număr, și chiar au comparat-o ironic cu Steven Tyler.

„Mi s-a arătat această imagine împotriva voinței mele”, a scris cineva. „E mai mult decât ciudat. Și cu siguranță nu este Vogue – sub nicio formă. Și sunt foarte amabil când spun asta…”, a mai comentat o persoană.

Jeff Bezos și Lauren Sánchez s-au logodit în luna mai, după cinci ani de relație. CEO-ul Amazon i-a oferit iubitei sale un inel de logodnă impresionant, în valoare de 2,5 milioane de dolari.

Surse din apropierea cuplului au declarat pentru varii publicații că cei doi sunt extrem de îndrăgostiți și de încântați de logodnă. Relația dintre Sánchez și Bezos a fost speculată de presă încă din ianuarie 2019, în aceeași lună în care miliardarul a anunțat divorțul de fosta sa soție, Mackenzie Scott, alături de care are patru copii.

Bezos și Scott nu au semnat înainte de căsnicie un contract prenupțial, motiv pentru care, omul de afaceri a fost nevoit să îi ofere fostei sale soții despăgubiri în valoare de 38 de miliarde de dolari. Înțelegerea a făcut-o pe Scott a treia cea mai bogată femeie din lume. Aceasta a scris pe Twitter la momentul respectiv că este „recunoscătoare că a finalizat procesul de dizolvare a căsătoriei lor cu sprijinul celuilalt”, adăugând că este „fericită că îi va da lui Bezos toate interesele ei în Washington Post și Blue Origin, precum și 75% din acțiunile lor la Amazon, plus controlul votului asupra acțiunilor ei, pentru a-i susține contribuțiile continue cu echipele acestor companii incredibile.”

Se pare însă că de data aceasta Jeff Bezos nu vrea să repete greșeala, și că, înainte de a merge la altar cu Sánchez, va semna un contract prenupțial ce îi va proteja averea în valoare de 140 de miliarde de dolari.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

„Jeff se află acum într-un loc foarte diferit față de cel în care se afla atunci”, a spus avocatul Brett Ward pentru Page Six, făcând referire la căsnicia cu Mackenzie Scott.

„El era pe drumul său ascendent și poate că nu a fost niciodată în măsură să prevadă nivelul de avere, dar acum acest lucru este stabilit”, a mai adăugat acesta.

Chiar dacă mariajul dintre Bezos și Sánchez se destramă, contractul prenupțial pe care cei doi îl vor semna nu va avea consecințe prea mari asupra averii lui Bezos.

„Din fericire, acesta este un caz în care Jeff ar putea să îi ofere lui Lauren suficienți bani pentru ca ea și [copiii] ei să se simtă confortabil pentru tot restul vieții lor în cazul unui divorț, fără a-i afecta în vreun fel stilul de viață”, a clarificat avocatul Brett Ward pentru Page Six.

Citește și:
Ce regulă strictă au impus Kourtney Kardashian și Travis Barker celor care vor să îl vadă pe bebelușul lor

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people