Jeff Bezos și Lauren Sánchez, întâlnire oficială cu Papa Francisc: „A fost o onoare”

Lauren Sanchez și Jeff Bezos au avut parte de o întâlnire oficială cu Papa Francisc la Vatican.

Jeff Bezos și Lauren Sánchez, întâlnire oficială cu Papa Francisc: "A fost o onoare"

Jeff Bezos și Lauren Sánchez și-au întrerupt călătoria în Italia plină de distracție cu vedete pentru a se întâlni cu Papa Francisc. Logodnica miliardarului în vârstă de 54 de ani a postat pe Instagram fotografii de la întâlnirea lor cu Papa Francisc.

Jeff Bezos și Lauren Sánchez, întâlnire cu Papa Francisc

„A fost o onoare pentru Jeff și pentru mine să petrecem timp cu Sanctitatea Sa, @franciscus la casa sa din Vatican”, a scris ea. „Înțelepciunea, căldura și umorul său au fost profund emoționante”.

Lauren Sánchez a împărtășit o parte din „înțelepciunea blândă” pe care o are Papa Francisc, în vârstă de 87 de ani, scriind: „Ne-a reamintit să nu luăm viața prea în serios, o reamintire simplă, dar puternică, de a păstra lejeritatea în inimile noastre. Am discutat, de asemenea, despre nevoia urgentă de acțiune pentru climă, un lucru care îl pasionează, la fel ca pe noi toți de la Bezos Earth Fund. Credința sa în găsirea frumuseții și a sensului în tot ceea ce facem a rezonat profund cu mine”, a adăugat fostul reporter de divertisment. „Îmi place că îi încurajează pe preoți să citească poezie și literatură pentru a rămâne conectați cu spiritul uman”.

Ea și-a încheiat descrierea numind interacțiunea lor o „binecuvântare incredibilă”. În fotografia principală a prezentării de pe rețelele sociale, Sánchez și logodnicul ei au dat mâna cu șeful Bisericii Catolice. Cuplul, care a stat pe o canapea în timp ce discuta cu papa și a pozat, de asemenea, pentru fotografii în picioare, a fost asortat în ținute negre.

Cum s-a distrat cuplul în vacanța din Italia

Caruselul de fotografii vine în mijlocul călătoriei inedite a celor doi peste mări. Lauren Sanchez și Jeff Bezos au fost fotografiați sărutându-se în fața Fântânii Trevi marți și, ulterior, s-au bucurat de o cină romantică în Roma.

Cu trei zile înainte, ei au petrecut timp pe super iahtul de 485 de milioane de dolari al lui Bezos din Sardinia cu Orlando Bloom, Katy Perry, Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti. Cântăreața a oferit pe Instagram imagini din timpul petrecut pe apă, inclusiv un videoclip cu ea și Bloom sărind din elicopterul ei în apă. Starul din „Stăpânul inelelor” a sărit, de asemenea, cu parașuta împreună cu fiul de 23 de ani al lui Sánchez, Nikko, săptămâna trecută.

Cu siguranță, cei doi nu sunt străini de călătoriile în străinătate, deoarece în decembrie au sărbătorit cea de-a 54-a aniversare a lui Sanchez în St. Barts. Page Six a dezvăluit vestea că Bezos a cerut-o în căsătorie în luna mai a anului trecut, în timp ce se afla în sudul Franței, iar cuplul a continuat să sărbătorească într-o lungă excursie de vară în Europa la bordul iahtului de 500 de milioane de dolari al miliardarului.

Surse din apropierea cuplului au declarat pentru varii publicații că sunt extrem de îndrăgostiți și de încântați de logodnă. Relația dintre Lauren Sanchez și Jeff Bezos a fost speculată de presă încă din ianuarie 2019, în aceeași lună în care miliardarul a anunțat divorțul de fosta sa soție, Mackenzie Scott, alături de care are patru copii.

Citește și:
Irina Rimes, confesiuni picante despre iubitul ei, David Goldcher, după 4 ani de relație: „Știu ce trebuie să fac ca să obțin ceea ce-mi doresc…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people