Jean Gavril a devenit tată pentru a doua oară. Soția artistului a născut un băiețel

Jean Gavril a anunțat că a devenit tată pentru a doua oară.

Jean Gavril a devenit tată pentru a doua oară. Soția lui, Bianca, a născut un băiețel. Artistul și partenera lui de viață mai au împreună o fiică, pe nume Eva.

Jean Gavril și-a anunțat cu mult entuziasm fanii că a devenit tată. Artistul a publicat pe contul personal de Instagram un scurt video, filmat la malul mării, în care e alături de fiica lui, Eva, iar la un moment dat apare și soția lui, Bianca, împreună cu băiețelul lor. Cu această ocazie, cântărețul a dezvăluit și numele ales pentru copilul lor, și anume Pavel Ioan.

„Bun venit în familia noastră Pavel Ioan!”, a scris Jean Gavril pe Instagram, alături de clipul în care anunță că a devenit din nou tată.  

În noiembrie 2023, Jean Gavril și-a surprins urmăritorii cu vestea că familia lui se mărește. La vremea respectivă, artistul a transmis un mesaj emoționant în care dezvăluie cu multă bucurie faptul că el și partenera lui de viață vor mai avea un copil. 

„Suntem foarte entuziasmați să ne întoarcem în Paris, împreună, acolo unde povestea noastră a început în urmă cu 11 ani. Suntem și mai entuziasmați că ceea ce atunci păreau doar vise, acum chiar le trăim și încă mai mult decât ne-am fi imaginat. Între timp am devenit și soți, având-o pe Evita am devenit și părinți iar viața noastră urmează să se schimbe din nou, pentru că așteptăm să vină al doilea copil în familia noastră”, a fost mesajul transmis de Jean Gavril pe Instagram. 

Jean Gavril și soția lui, Bianca, formează un cuplu de mai mulți ani. Povestea lor de dragoste a început în anul 2008, atunci când încă erau în liceu. Cei doi au fost colegi la Liceul „Mircea cel Bătrân” din Constanța. În ultimul an de liceu, și-au început relația. Timp de patru ani, au avut o relație la distanță pentru că Bianca a mers să studieze în Manchester. În 2019, artistul și partenera lui s-au căsătorit. În luna septembrie a anului 2021, Jean Gavril și soția lui au devenit părinți pentru prima dată. 

Într-un interviu acordat acum ceva timp, Jean Gavril a vorbit despre partenera lui de viață, Bianca, dar și despre cum s-a schimbat viața lor de când a venit pe lume fiica lor, Eva.

„Mi-am ales o femeie foarte bună, pe Bianca, ca să fie soția mea și ea m-a învățat foarte multe lucruri. Dar, de iubit, cum mă iubește fiica mea, sunt convins că nu o să mă iubească nicio femeie în viața mea. Am fost șocați, nu inconștienți. Am fost pur și simplu șocați, eu și Bianca, în urmă cu doi ani, când Eva a intrat în casă. Ne-a luat nu cred două săptămâni, ci două luni să ne dăm seama că mai este cineva cu noi în casă, care nu mai pleacă”, a declarat Jean Gavril pentru EGO.ro.

Artistul a făcut mărturisiri emoționante despre fiica lui, Eva, și despre cât de mult o iubește.

„Accesezi un altfel de iubire, pe care nu știu să-l descriu, încă nu l-am înțeles, dar știu sigur că el există și avem o viață să învățăm cum să o trăim. Mi se pare cel mai frumos lucru care s-a întâmplat până acum. Eu am descris acest sentiment ca și cum ți s-ar fi deschis așa o poartă în Cer și pur și simplu primești de acolo tot ce ai nevoie. Întotdeauna”, a completat Jean Gavril pentru sursa citată anterior. 

Citește și:
Carmen Grebenișan, noi declarații categorice despre divorțul de Alex Militaru: „Din păcate oricât aș fi încercat, pentru că s-a încercat…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people