Jason Momoa, într-o nouă relație după divorțul de Lisa Bonet. Cine este noua lui parteneră

Jason Momoa și Adria Arjona formează cel mai nou cuplu de la Hollywood, vestea fiind împărtășită chiar de actor.

Jason Momoa, într-o nouă relație după divorțul de Lisa Bonet. Cine este noua lui parteneră

Jason Momoa și-a confirmat relația cu Adria Arjona, împărtășind fotografii pline de romantism cu actrița – la cinci luni după ce a finalizat divorțul de Lisa Bonet. Momoa a postat luni o serie de fotografii din călătoria sa în Japonia, inclusiv o imagine în care o îmbrățișează dulce pe Arjona în timp ce iau masa cu prietenii la un restaurant japonez.

Jason Momoa și Adria Arjona sunt într-o relație

Actorul din „Aquaman”, în vârstă de 44 de ani, radia în timp ce o ținea pe vedeta din „Hit Man”, în vârstă de 32 de ani, aproape de pieptul său. Într-o altă fotografie, Momoa și Arjona sunt văzuți înfățurându-și brațele și râzând pe malul oceanului, în timp ce vântul le suflă părul în toate direcțiile.

„Japonia, ești un vis devenit realitate, m-ai dat pe spate”, a descris el postarea. „Suntem atât de recunoscători pentru toți cei care și-au deschis casele, făcând amintiri cu prieteni noi și prieteni vechi, împărtășind o altă aventură uimitoare cu mi amor.”

Actorul din „Game of Thrones” s-a aflat în Asia pentru filmarea seriei sale de motociclete cu Harley-Davidson, „On the Roam”. Mai mulți fani ai lui Momoa au luat cu asalt secțiunea de comentarii pentru a se bucura de noua sa relație.

„Voi doi sunteți frumoși împreună, vă doresc multă dragoste, mă bucur pentru voi, vă iubesc atât de mult.😍🥰😘❤️‍🔥❤️‍🔥”, a comentat un fan la postare. „Felicitări ție și Adriei. Vă doresc multă fericire la amândoi”, a scris o a doua persoană. „Inima mea se bucură enorm pentru tine ❤️, dar plânge pentru mine 😢. Vă doresc toate cele bune. Imagini uimitoare 🔥”, a spus o altă persoană.

Actrița portoricană este prima persoană cu care Momoa se întâlnește în mod public de când a pus capăt căsniciei cu Bonet, în vârstă de 56 de ani. El și vedeta din „Cosby Show” s-au despărțit în ianuarie 2022, după șase ani de căsnicie. Aproape patru luni mai târziu, au circulat zvonuri potrivit cărora Momoa se întâlnea cu Eiza González, deși niciuna dintre vedetele de la Hollywood nu a confirmat statutul relației lor.

Actorul și Lisa Bonet au divorțat după 6 ani de căsnicie

Bonet a depus oficial cererea de divorț de Momoa la doi ani după despărțirea lor, în ianuarie, și au ajuns la o înțelegere în aceeași zi. Momoa și Bonet au început să se întâlnească în 2005, dar abia în octombrie 2017 s-au căsătorit în secret. În ciuda despărțirii lor, foștii soți au continuat să comunice în mod amiabil pentru cei doi copii ai lor: Lola, de 16 ani, și Nakoa-Wolf, de 15 ani. Între timp, Bonet o împarte pe fiica Zoë Kravitz, în vârstă de 35 de ani, cu fostul ei soț Lenny Kravitz.

Chiar dacă Bonet și Momoa au anunțat la începutul anului 2022 că nu mai formează un cuplu, actrița a declarat în documentele oficiale că despărțirea lor a avut loc pe 7 octombrie 2020.

„Toți am simțit schimbările acestor vremuri. Se produce o revoluție și familia noastră nu face excepție de la asta. Așa că împărtășim vestea că o vom lua pe căi diferite în căsnicie. Spunem asta nu pentru că am crede că este o știre care să conteze, ci pentru a ne continua viețile cu demnitate și onestitate. Dragostea dintre noi continuă, evoluând în moduri în care dorește să fie cunoscută și trăită. Ne eliberăm unul pe altul pentru a fi ceea ce învățăm să devenim… Fie ca dragostea să prevaleze. J & L”, a fost mesajul pe care Lisa și Jason l-au transmis în 2022 printr-o postare pe Instagram.

Citește și:
Cannes 2024: Vedete și ținute spectaculoase la premiera filmului Furiosa: A Mad Max Saga

foto: Arhiva ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people