Jasmina, fiica lui Virgil Ianțu, a împlinit 19 ani. Ce mesaj special i-a transmis prezentatorul TV: „Ai toate calitățile din lume”

Jasmina, fiica lui Virgil Ianțu, a împlinit 19 ani, iar prezentatorul i-a transmis un mesaj emoționant.

Virgil Ianțu și partenera sa, Roxana Alexandru, formează de mulți ani un cuplu și au împreună o fiică, pe nume Jasmina.

Pe 25 iulie, Jasmina, fiica lui Virgil Ianțu, a împlinit 19 ani. Cu această ocazie, prezentatorul TV i-a transmis pe rețelele de socializare o urare plină de emoție. Mesajul acestuia a fost apreciat în scurt timp de fanii lui. 

„Jasmina, astăzi împlinești 19 ani. Eu pot spune că am o fată cum nici nu eram în stare să cer sau să visez. Ai toate calitățile din lume. Ești inteligentă, empatică, generoasă, plină de dragoste și destul de drăguță, dacă mă uit atent la poze. Să ai noroc, să fii sănătoasă, și să ai motive să zâmbești așa de frumos cum numai tu știi! La mulți ani, minunea mea și mulțumesc, Roxana, pentru bucuria asta de fată! Ai făcut o treabă foarte bună!”, se arată în mesajul transmis de Virgil Ianțu pe Instagram. 

Recent, Jasmina, fiica lui Virgil Ianțu a susținut examenul de Bacalaureat. Tânăra a primit rezultatele, iar prezentatorul TV a ținut să o felicite public, sugerând că s-a descurcat foarte bine la examene, însă fără să dezvăluie concret și performanțele acesteia.

„Felicitări, Jasmina, și îți mulțumim că ne faci cei mai fericiți părinți din lume! Ai muncit foarte mult pentru examenele astea, ai trecut prin tot felul de stări și emoții, ai fost conștiincioasă și foarte implicată. Am făcut echipă bună cu tine și sper să rămânem așa toată viața. Felicitări tuturor copiilor și părinților care au trecut prin Bac, drum bun în viață și să înceapă distracția!!! #family #bacalaureat2024 #happyparents”, a scris Virgil Ianțu pe Instagram. 

Virgil Ianțu a vorbit deschis despre planurile de viitor pe care le are Jasmina, fiica sa pe care o iubește enorm. Prezentatorul TV recunoaște că a fi părinte implică numeroase responsabilități, dorind să fie aproape de fiica lui.

„Părinte să fii cred că este cel mai complicat lucru din lumea aceasta, necesită cea mai mare implicare! Până la un anumit punct, construcția unei case mi s-a părut cel mai greu lucru. Îți dorești un copil sănătos din toate punctele de vedere, educat, dar nu numai academic, cu un caracter bun, sănătos emotional și vrei să ai și o relație bună cu el. Încearcă să faci asta să vezi cât de ușor sau de complicat este! Este extrem de frumos, dar necesită multă implicare! Trebuie să fii aproape de copilul tău și când ești foarte ocupat, mai ales când are nevoie de tine, atât la bune, cât și la rele!”, a declarat Virgil Ianțu pentru Ego.

Virgil Ianțu a mărturisit că principala sa preocupare este legată de decizia fiicei sale de a pleca de acasă pentru a studia în Spania, la o instituție unde va aprofunda structura unui business. Prezentatorul TV a oferit mai multe detalii despre școala pe care fiica lui vrea să o urmeze în străinătate.

„Aparent, orice tată stă cu pușca atunci când vine vârsta! Avem o relație atât de faină cu ea încât nu este nevoie! Probabil glonțul l-am tras atunci când s-a născut și ne-am construit toată relația așa cum o avem astăzi. Sunt foarte relaxat, chiar da! Am fost în urmă cu ceva ani, când nu știam exact, înainte de adolescență sau la începutul adolescenței. M-am setat și m-am reglat, împreună ne-am reglat! Singurul gând care mă apasă este că o să plece la școală. O să plece de acasă, cum e normal! În Spania pleacă. E o școală care pregătește manageri pentru evenimente, pentru HoReCa, pentru ospitalitate și nu doar atât! Învață structura unui business și de acolo poate să facă chiar orice vrea ea!”, a mai spus prezentatorul TV.

Citește și:
Aris Eram, fiul Andreei Esca, a împlinit 21 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis mama lui și ce imagini inedite cu acesta a dezvăluit public

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people