Jane Seymour are o nouă relație. Cine este iubitul actriței în vârstă de 72 de ani

La 72 de ani, Jane Seymour este mai fericită ca niciodată!

Jane Seymour are o nouă relație. Cine este iubitul actriței în vârstă de 72 de ani

Jane Seymour are o nouă relație! Vestea a fost dată chiar de către actrița în vârstă de 72 de ani, care a postat pe contul său de Instagram mai multe imagini cu noul său iubit, muzicianul John Zambetti.

Nu am fost niciodată mai fericită”, a scris Seymour în descrierea fotografiilor în care Zambetti o sărută tandru pe cap.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Cei doi s-au bucurat de o cină elegantă, pentru care au ales ținute extrem de chic. Actrița a optat pentru o rochie aurie, un sacou și sandale cu toc, în timp ce noul său iubit a ales să poarte un costum negru.

De asemenea, și John Zambetti a dezvăluit o imagine cu Seymour pe contul lui de Instagram.

„Cu Jane pe covorul roșu la concertul U2 de la The Sphere, Las Vegas, de aseară”, a scris artistul pe rețeaua de socializare.

Jane Seymour a fost căsătorită de patru ori până acum – cu regizorul Michael Attenborough (1971-193), Geoffrey Planer (1977-1978), cu omul de afaceri David Flynn (1981-1992), alături de care are și doi copii – Katherine și Sean – și cu actorul James Keach (1993-2015), alături de care îi are pe gemenii John Stacy și Kristopher Steven. În ultimii nouă ani, Seymour a avut o relație cu David Green. Deși nu este clar când anume s-au despărțit, Jane a confirmat că sunt încă împreună în timpul unui interviu acordat în aprilie ziarului Times.

În urmă cu doi ani, actrița a vorbit într-un interviu pentru revista People despre modul în care a reușit să treacă peste cele patru divorțuri. Jane Seymour a menționat că întreg procesul a fost unul „dureros” și „deprimant.”

„Întotdeauna am făcut tot ceea ce am putut mai bine. Mi-am dus copiii peste tot în lume de câte ori lucram, i-am luat cu mine pe platourile de filmare. Am reușit cumva să jonglez. Am fost căsătorită cu bărbați care aveau diferite probleme și niciodată nu am pus eu punct căsniciilor – ei au făcut-o pentru că și-au găsit alte persoane.”

Actrița a mai mărturisit că a ajutat-o foarte mult o lecție pe care a învățat-o de la mama ei, și anume că toată lumea are parte în viață și de astfel de provocări.

„Cu cât accepți mai repede, cu atât e mai bine pentru tine și pentru ceilalți. Și atunci când te uiți la tine și în jur și vezi prin ce trec alți oameni, îți dai seama că ce ți se întâmplă nu e atât de grav în comparație cu provocările celorlalți”, a declarat Jane Seymour pentru People.

În anii ’70, Jane Seymour cucerea publicul datorită calităților în actorie. La vârsta de 31 de ani, a câștigat primul său Glob de Aur pentru rolul din East of Eden. De-a lungul carierei sale, a fost nominalizată de opt ori la Globurile de Aur și de cinci ori la premiile Emmy.

Însă rolul care i-a adus celebritatea a fost cel din serialul Dr. Quinn, în care a jucat din 1993 până în 1998. Apoi, cariera sa a continuat, aceasta fiind distribuită în mai multe filme printre care și The Wedding CrashersBlind DatingWake sau Austenland.

Citește și:
Jessica Biel și Justin Timberlake, gesturi romantice în timpul vacanței din Veneția

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people