Jane Seymour, apariție glam la premiera filmului Maestro

Jane Seymour a atras toate privirile pe covorul roșu la premiera filmului Maestro.

Jane Seymour, apariție glam la premiera filmului Maestro

Jane Seymour a avut o apariție strălucitoare în timp ce a participat la premiera filmului Maestro din Los Angeles. Actrița în vârstă de 72 de ani a afișat un zâmbet în timp ce a pozat pentru fotografii la proiecția filmului condus de Bradley Cooper, care va fi lansat pe Netflix pe 20 decembrie.

Jane Seymour, apariție uimitoare la premiera filmului Maestro

Vedeta, care s-a destăinuit recent despre noua ei relație „unicată și specială”, a făcut o impresie deosebită în timp ce purta o rochie mini neagră cu mânecă lungă și scris alb cursiv. Partea de jos a rochiei lui Seymour i-a pus în evidență picioarele tonifiate, iar ea a îmbrăcat o pereche de dresuri transparente cu buline. Actrița premiată cu Primetime Emmy Award a accesorizat ținuta cu mai multe bijuterii și a purtat pantofi negri.

sursa: Profimedia
sursa: Profimedia

Actrița a împărtășit recent că primește un mic ajutor în plus în ceea ce privește aspectul ei datorită unui truc al luminii pe care l-a dezvoltat de-a lungul anilor. Ea l-a numit Jane’s Igloo și insistă să îl folosească ori de câte ori apare pe ecran.

Care este secretul actriței pentru poze reușite

Într-un interviu pentru Definition, ea a explicat: „Nimeni altcineva nu are nevoie de unul (n.r. un truc de lumină) pentru că are sub 30 de ani. Practic, în momentul în care îmi dai jos lumina de sus nu mai am pungi sub ochi. Dacă ai lumina de sus, ochii mei devin foarte mari. Așa că am nevoie de ceva direct la mine. Din fericire, pot suporta multă lumină”.

Seymour a continuat să vorbească despre modul în care a învățat despre folosirea luminilor corect de-a lungul anilor. Aceasta a precizat că și oamenii cu care lucra au învățat din prima zi care este lumina perfectă pentru ea.

„Am făcut atât de multe filme în care am înțeles care este lumina potrivită pentru mine, sunt și artistă și îmi place să fac și fotografie, așa că înțeleg ce înseamnă o lumină bună și una proastă pentru mine – ce va funcționa și ce nu”, a spus ea.

Actrița a insistat anterior că a îmbătrânit cu grație, fără să apeleze la proceduri cosmetice pentru a inversa procesul de îmbătrânire și spune că acordă o atenție deosebită bunăstării tenului său. Seymour a declarat pentru NewBeauty că are impresia că „a avea o piele bună este cu adevărat secretul pentru a nu-ți îmbătrâni fața”.

De asemenea, ea a declarat că s-a obișnuit „să folosească retinol noaptea, să se protejeze de soare, să folosească produse de îngrijire a pielii care îți umflă pielea și cam orice mă face să mă simt sănătoasă”. Vedeta din Dr. Quinn, Medicine Woman a vorbit apoi despre posibilitatea de a se supune unei proceduri cosmetice non-invazive în viitor.

„Dacă aș simți că cineva ar putea face ceva care nu mi-ar schimba fața și aș avea rezultate în care să arăt exact ca mine, aș face-o”, a spus ea.

Citește și:
Vedete la ELLE Style Awards 2023 (GALERIE FOTO II)

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people