Jada Pinkett Smith reacționează la zvonurile despre o presupusă relație între Will Smith și Duane Martin

Jada Pinkett Smith a vorbit despre zvonurile legate de o presupusă relație sexuală între Will Smith și colegul său de breaslă, Duane Martin.

Jada Pinkett Smith reacționează la zvonurile despre o presupusă relație între Will Smith și Duane Martin

Jada Pinkett Smith a avut un mesaj ferm pentru bărbatul care a susținut că l-a surprins pe Will Smith întreținând relații sexuale cu Duane Martin, colegul său de platou din „Fresh Prince of Bel-Air”.

Jada Pinkett Smith a vorbit despre scandalul în care este implicat soțul ei

Soția lui Will Smith, care declara în urmă cu câteva luni că ea și partenerul ei sunt separați de ceva vreme, a reacționat în urma acuzațiilor care i se aduc actorului. Jada Pinkett a numit aceste zvonuri răutăcioase, susținând că se vor face demersuri legale în acest sens.

„Vom lua măsuri legale. Una este să ai o părere despre cineva și alta este să inventezi povești răutăcioase și malițioase”, a declarat Jada Pinkett Smith în cadrul emisiunii radio „The Breakfast Club”, făcând aluzie la o potențială bătălie juridică cu presupusul fost asistent al lui Will, Brother Bilaal.

Cu doar două zile în urmă, Bilaal a susținut la podcastul „Unwine With Tasha K” că „a deschis ușa la cabina lui Duane” și l-a văzut pe „Duane întreținând relații sexuale cu Will” deasupra unei canapele în timpul filmărilor la popularul serial din anii ’90.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Actorul din „Men In Black” în vârstă de 55 de ani a negat imediat zvonul cu Martin, calificând afirmațiile drept „complet inventate” și „fără echivoc false”.

Martin, în vârstă de 58 de ani, s-a căsătorit cu actrița Tisha Campbell, în vârstă de 55 de ani, în 1996, înainte de a se despărți în 2000. În ceea ce-l privește pe Smith, deși nu fusese încă cu Jada, el a fost căsătorit cu Sheree Zampino din 1992 până în 1995.

Se pare că Bilaal este pe val în ceea ce privește dezvăluirile, deoarece anterior a vorbit despre căsătoria lui Smith cu Jada în timpul unei apariții la „Comedy Hype” în octombrie. Atunci, el a susținut că actrița îl consideră pe soțul ei un „fraier”. În ceea ce-l privește pe Will Smith, acesta a fost prins în mijlocul a numeroase scandaluri, căci chiar Jada a dezvăluit recent că sunt despărțiți de șapte ani. Ei sunt căsătoriți din 1997.

De ce s-au separat cei doi

În timp ce își promova cartea de memorii „Worthy”, coprezentatoarea emisiunii „Red Table Talk” a dezvăluit secretul despărțirii lor, dar a precizat că nu se îndreptau spre divorț. Jada Pinkett Smith a confirmat că separarea ei de Will Smith nu a fost „un divorț pe hârtie”, așa cum a formulat Kotb, ci „când au ajuns în 2016, erau pur și simplu epuizați de încercări”.

„Cred că amândoi eram într-un fel încă blocați în fantezia noastră despre cum credeam că ar trebui să fie cealaltă persoană”, a declarat Jada Pinkett Smith.

Întrebată de Hoda Kotb despre motivul pentru care nu au vorbit până acum despre faptul că sunt separați, Jada Pinkett Smith a spus că nu erau „încă pregătiți” și a adăugat că ea și câștigătorul premiului Oscar, cu care s-a căsătorit în ajunul Anului Nou 1997, „încă încercau să își dea seama, între ei doi, cum să fie în parteneriat”.

Citește și:
Ștefan Bănică și fiul lui, Radu Ștefan, imagine emoționantă: „Cum e să te întâlnești cu băiatul tău la televiziune”

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people