Iulia Vântur și-a sărbătorit ziua de naștere în Dubai. Detaliul observat de fani: „Unde e Salman Khan?”

Iulia Vântur a avut parte de o petrecere aniversară de amploare în Dubai, însă fanii au sesizat un detaliu neașteptat.

Iulia Vântur și-a sărbătorit ziua de naștere în Dubai. Detaliul observat de fani: "Unde e Salman Khan?"

Iulia Vântur a luat o decizie curajoasă renunțând la cariera de prezentatoare TV pe care o avea în România și s-a mutat în India, unde și-a început o nouă viață ca actriță și cântăreață. În această țară, vedeta a reușit să cucerească inimile publicului cu frumusețea și talentul său. Mai mult decât atât, Iulia Vântur a fost remarcată de către celebrul actor de la Bollywood, Salman Khan, cu care formează un cuplu de peste 10 ani.

Iulia Vântur a împlinit 43 de ani

Iulia Vântur a sărbătorit împlinirea vârstei de 43 de ani în Dubai, unde s-a bucurat de surprize inedite și un eveniment fastuos. La cei 43 de ani, vedeta a atras toate privirile prin look-ul său și a părut extrem de fericită. Fosta prezentatoare TV a împărtășit momente speciale pe rețelele de socializare. Pe InstaStory, Iulia Vântur a repostat câteva filmulețe care o arată petrecând cu prietenii săi într-o locație superbă. De asemenea, tortul ei imens și colorat avea o imagine specială cu ea, iar atmosfera părea desprinsă dintr-un film.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iulia V Vantur (@vanturiulia)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Iulia V Vantur (@vanturiulia)

Iulia Vântur se bucură de atenția unei comunități impresionante de fani pe rețelele de socializare, fiind urmărită de peste un milion de oameni pe Instagram. Cu ocazia zilei ei de naștere, vedeta a postat o fotografie dintr-un restaurant în care apărea alături de un buchet de flori foarte special. Fanii au transmis numeroase felicitări și urări de „La mulți ani” în secțiunea de comentarii, arătându-i astfel afecțiunea și sprijinul lor necondiționat.

„La multi ani fericiti cu daruri alese pentru tine, Iulia, pentru sufletul tau minunat pentru familia, cariera si destinul tau Iulia”/ La mulți ani fericiți Iulia!!”/ „La mulți ani, Iulia!❤Îți doresc tot binele din lume, multa iubire in viata ta si succes in tot ceea ce-ți propui!”/ „La mulți ani fericiti!!! Sa te bucuri de viata!!! Te pup”, au fost doar câteva dintre urările pe care Iulia Vântur le-a primit pe rețelele de socializare.

Salman Khan lipsește din fotografii

Urmăritorii Iuliei Vântur au fost intrigati atunci când au observat că iubitul ei de peste un deceniu, Salman Khan, nu apare în nicio imagine postată de vedetă. În filmulețele de pe InstaStory, Iulia este înconjurată doar de prietenii ei, iar fanii au remarcat absența lui Salman Khan. Curioși fiind, aceștia au întrebat-o pe vedetă unde se află partenerul ei de viață și de ce nu este prezent în fotografiile de la petrecerea aniversară.

„Unde este Salman Khan…??”/ „Iulia, ne spui de la cine sunt florile? LA MULȚI ANI și tot ce îți propui sa ți se împlinească!”, i-au transmis urmăritorii Iuliei Vântur, potrivit Wowbiz.

Iulia Vântur și Salman Khan formează un cuplu de mai bine de 10 ani și au fost mereu rezervați în ceea ce privește declarațiile privind viața lor personală. Actorul a ajutat-o foarte mult în cariera de la Bollywood și o sprijină în continuare, fiind chiar impresionat de succesul româncei. Iulia Vântur s-a declarat norocoasă că are alături o persoană care a crezut în ea, în talentul ei muzical, și care a ajutat-o pe plan profesional.

„El a fost omul care a crezut, de fapt, în vocea mea. Atunci când eu consideram că nu sunt îndeajuns de bună să fiu acolo, nu am atâția ani în spate de muzică. În percepția mea, să fii artist și să cânți pe scenă însemna ca toată viața să faci muzică. Salman Khan este în industria asta de peste 30 de ani, îți dai seama că are o experință, are un mod de înțelepciune, are familia… tatăl lui este un om extraordinar, la fel și mama lui, el este un om foarte înțelept, oamenii vin la el să ia vorbele de duh. (…) Eu nu am avut vis să devin star la Bollywood, eu eram foarte bine aici și îmi plăcea foarte mult ceea ce făceam. Nu știam care e menirea mea, o căutam, dar acum știu sigur că se împlinește prin muzică. Fiecare avem o cale și o misiune în viață.”, a spus Iulia Vântur la Teo Show în urmă cu ceva timp.

Citește și:
Noi detalii despre divorțul dintre Sofia Vergara și Joe Manganiello. Care ar fi fost motivele despărțirii

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people