Iulia Vântur, reacție inedită după ce Salman Khan a fost fotografiat cu altă femeie

Iulia Vântur a reacționat după ce o revistă din India a publicat imagini cu Salman Khan și o altă femeie.

Relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan a fost în lumina reflectoarelor recent, iar zvonurile despre o posibilă despărțire după mai bine de un deceniu de relație au circulat intens. Chiar când părea că lucrurile s-au calmat, lumea a fost surprinsă să îl vadă pe actorul de la Bollywood pe coperta unei reviste alături de o altă femeie, și nu fosta prezentatoare TV.

Iulia Vântur a repostat imaginea cu Salman Khan și nepoata lui

Salman Khan a apărut recent pe coperta unei reviste din India, însoțit de o femeie misterioasă. Această imagine a stârnit curiozitatea publicului până când mesajul care însoțea fotografia a clarificat identitatea femeii. Ea este Alizeh, nepoata actorului, care și-a început propria carieră în lumea filmului.

sursa: Instagram

După ce a văzut fotografia cu Salman Khan și nepoata sa, Iulia Vântur a reacționat imediat pe rețelele de socializare. Ea a repostat imaginea, a etichetat-o pe Alizeh și a adăugat o inimioară, demonstrând astfel cât de apropiată este de nepoata iubitului ei.

Votează-ți aici favoriții la ELLE New Media Awards 2024 și câștigă super premii!

Salman Khan și Iulia Vântur au o relație de peste 10 ani, însă încă nu s-au căsătorit. După ce au fost întrebați în repetate rânduri despre o posibilă nuntă, actorul de la Bollywood a decis să clarifice situația, mărturisind că, cel puțin pentru moment, atât el, cât și partenera sa exclud ideea de a se căsători.

„În primul caz, căsătoria nu a avut loc. Când am spus da, cineva a spus nu. Când cineva a spus da, eu am spus nu. Acum există un ‘nu’ din ambele părți. Când ambele părți vor spune ‘da’, căsătoria va avea loc. Încă mai este timp. Am 57 de ani. Vreau să fie prima și ultima (…) Niciuna dintre ele nu a avut vreo vină. Este doar vina mea. Probabil a fost un fel de teamă în mintea lor că s-ar putea să nu fiu în stare să le ofer fericire în viață. Sunt sigur că sunt cu toate fericite oriunde s-ar afla.”, a spus Salman Khan într-un interviu la India TV.

Iulia Vântur a părăsit România în 2012 și locuiește în India, acolo unde și-a construit o carieră în muzică și film și a reușit să cucerească Bollywood-ul. Vedeta formează alături de Salman Khan un cuplu de mai bine de 10 ani și au păstrat discreția în ceea ce privește relația lor. Actorul a ajutat-o foarte mult în cariera de la Bollywood și o sprijină în continuare, fiind chiar impresionat de succesul româncei.

Actrița a dezvăluit într-un interviu recent adevăratul motiv pentru care a decis să părăsească România și să se mute în India.

„Inima mea a ales. Nu te pui cu inima mea, ea merge și până la capătul lumii, dacă așa simte. Mintea a avut obiecții, a încercat să mă oprească. Eram în spațiul meu foarte confortabil, acasă, în România. Aveam părinții, prietenii, lumea mea, viața mea, de care eram foarte mulțumită, o carieră de succes. Dar viața mi-a adus această opțiune și mi-am urmat sufletul, mi-am urmat vocea interioară. Probabil că aș fi regretat toată viața dacă n-aș fi încercat măcar”, a povestit ea pentru VIVA!.

Iulia Vântur a vorbit și despre aspectele care au șocat-o atunci când s-a mutat în India.

„Când am ajuns prima dată, eram prea fascinată de ideea de a fi în țara poveștilor lui Eliade. Eram ca un copil uimit de tot ce descoperea, de culori, de sunete, de muzică, de arome, de haine. India este fascinantă, are multe de oferit. Țin minte însă că m-au marcat condițiile în care mulți oameni trăiau pe străzi. Și, cu toate astea, zâmbetul, acceptarea și recunoștința lor. Asta a fost prima lecție învățată în India”, a mai povestit ea pentru sursa citată.

Citește și:
Cristina Ciobănașu, dezvăluiri despre relația cu Alexandru Mureșan. Cum l-a schimbat pe partenerul ei: „S-a speriat foarte tare”

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people