Iulia Vântur, imagini inedite de la petrecerea de ziua ei de naștere. Salman Khan a fost alături de ea

Iulia Vântur și-a sărbătorit ziua de naștere alături de Salman Khan și prietenii apropiați.

Iulia Vântur a sărbătorit împlinirea vârstei de 44 de ani pe 24 iulie, petrecând alături de Salman Khan și prietenii lor apropiați. Artista a împărtășit pe rețelele de socializare numeroase fotografii de la eveniment.

Iulia Vântur, petrecere inedită de ziua ei de naștere

Iulia Vântur a avut parte de o zi de naștere memorabilă, fiind înconjurată de cei dragi și de iubitul ei, actorul Salman Khan. Vedeta, care a atins un succes remarcabil în industria de la Bollywood, a petrecut alături de prieteni și a împărtășit momentele speciale cu fanii pe rețelele de socializare.

Vedeta se bucură de o perioadă fericită atât pe plan profesional, cât și personal. De ziua ei, Iulia a avut alături câțiva invitați apropiați, inclusiv pe Salman Khan, care a fost prezent la această ocazie specială. Fanii cuplului au fost încântați să vadă fericirea lor și au trimis numeroase mesaje de felicitare și urări de bine. Iulia Vântur le-a mulțumit tuturor pentru gândurile bune și sprijinul acordat.

„Sunt foarte recunoscătoare că am oameni minunați în viața mea. Un mare mulțumesc pentru fiecare dintre voi care mi-ați binecuvântat călătoria. Vă iubesc, viața mea este mai frumoasă datorită vouă 🤗❤️ Vă mulțumesc pentru toate urările și dragostea, vă trimit o îmbrățișare mare și plină de iubire', a scris Iulia Vântur pe contul său de Instagram.

Cum s-au cunoscut cei doi

Iulia Vântur a părăsit România în 2012 și locuiește în India, acolo unde și-a construit o carieră în muzică și film și a reușit să cucerească Bollywood-ul. Vedeta formează alături de Salman Khan un cuplu de mai bine de 10 ani și au păstrat discreția în ceea ce privește relația lor. Actorul a ajutat-o foarte mult în cariera de la Bollywood și o sprijină în continuare, fiind chiar impresionat de succesul româncei.

Relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan a fost în lumina reflectoarelor recent, iar zvonurile despre o posibilă despărțire după mai bine de un deceniu de relație au circulat intens.

Într-un interviu acordat cu ceva timp în urmă, Iulia Vântur a făcut câteva dezvăluiri despre modul în care și-a cunoscut partenerul.

„Salman Khan nu e idolul meu, în niciun caz. Dacă îţi aduci aminte de când eram copii şi ne uitam la Sandokan… El şi Raj Kapur sunt cele două nume pe care le ştiu de când eram mică. Dar n-am avut vreun vis să ajung să-l cunosc pe… nu ştiu. Dar eu nici măcar nu m-am întâlnit cu el în India, ci ne-am întâlnit pe un teren neutru. Şi a fost chiar o întâmplare. Deci, aşa a fost să fie. Cunoşti unii oameni şi apar în viaţa ta pentru că aşa e să fie.', a declarat Iulia Vântur pentru OK Magazine.

Actrița a dezvăluit într-un interviu recent adevăratul motiv pentru care a decis să părăsească România și să se mute în India.

„Inima mea a ales. Nu te pui cu inima mea, ea merge și până la capătul lumii, dacă așa simte. Mintea a avut obiecții, a încercat să mă oprească. Eram în spațiul meu foarte confortabil, acasă, în România. Aveam părinții, prietenii, lumea mea, viața mea, de care eram foarte mulțumită, o carieră de succes. Dar viața mi-a adus această opțiune și mi-am urmat sufletul, mi-am urmat vocea interioară. Probabil că aș fi regretat toată viața dacă n-aș fi încercat măcar', a povestit ea pentru VIVA!.

Citește și
CRBL, alături de presupusa nouă parteneră la Neversea. Cum au fost surprinși cei doi

Foto Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people