Iulia Vântur, imagini emoționante de la revederea cu mama sa: „Cea mai specială ființă din viața mea”

Iulia Vântur și mama sa s-au reîntâlnit după mult timp în aeroportul din Istanbul.

Iulia Vântur, imagini emoționante de la revederea cu mama sa: "Cea mai specială ființă din viața mea"

Iulia Vântur și mama sa sunt separate din cauza distanței de ani de zile, de când vedeta a decis să se mute în India pentru o nouă viață. Deși rareori au ocazia să se întâlnească, fiecare revedere este un motiv de bucurie imensă. Recent, cele două s-au reîntâlnit în aeroportul din Istanbul, acolo unde Iulia Vântur a așteptat-o pe mama sa cu un buchet de flori și un balon imens în formă de inimă.

Iulia Vântur, revedere emoționantă cu mama sa

După o lungă perioadă în care nu au mai avut ocazia de a se reîntâlni în persoană, Iulia Vântur și mama sa au avut șansa de a se îmbrățișa din nou. Înainte de acest moment mult așteptat, vedeta a păstrat suspansul pentru fanii ei atunci când a dezvăluit că se pregătește să se întâlnească cu cea mai specială persoană din viața ei. Mulți au crezut că se referă la Salman Khan, dar, în realitate, mama sa era cea despre care vorbea.

sursa: Instagram
sursa: Instagram

„O aștept pe cea mai specială ființă din viața mea”, a spus Iulia Vântur pe Instagram.

Mama Iuliei Vântur a fost extrem de emoționată și fericită când și-a întâlnit fiica. Ea a călătorit singură până în Istanbul, unde vedeta TV o aștepta împreună cu o prietenă, fiind pregătită cu un buchet de flori superb și un balon roșu în formă de inimă: Iubita lui mama frumoasă! Frumoasa lui mama!', a fost reacția mamei Iuliei Vântur, atunci când și-a văzut fiica.

Vedeta, surpriză inedită pentru mama sa

Vedeta, care locuiește de ani buni în India și și-a făcut o viață departe de casă, revine cu drag în România și vorbește cu admirație și apreciere despre familia ei. Deși stă departe de casă, Iulia Vântur reușește să se vadă cât de mult poate cu părinții, fie vizitându-i în România, fie întâlnindu-se într-un alt oraș din lume. Aceasta nu îi neglijează pe cei dragi, iar de ziua mamei sale i-a făcut o surpriză inedită.

Iulia Vântur a postat pe rețelele de socializare un filmuleț în care ajunge acasă la mama ei special pentru aniversarea sa, cu un tort delicios din fructe și lumânări. De asemenea, vedeta i-a transmis acesteia și un mesaj emoționant, în care își arată dragostea și recunoștința pentru femeia care i-a dat viață, într-un alt videoclip dintr-o emisiune TV.

„Dragostea mamei! Am ajuns la timp pentru ziua mamei mele. Nimic nu se compară cu îmbrățișarea mamei. Mama e dragoste! Pură, necondiționată, blândă și puternică, în același timp. Îți mulțumesc, mama! Pentru viață, pentru că ești, pentru că sunt! Te iubesc! La mulți aniiii!”, a scris Iulia Vântur, în dreptul unui clip emoționant cu mama ei, pe care l-a publicat pe rețelele sociale.

Citește și:
Ce a recunoscut Doina Teodoru despre relația cu Cătălin Scărlătescu după aproape 3 ani de când formează un cuplu: „Poate ăsta e secretul relației…'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people