Iulia Vântur, dezvăluiri despre cum se înțelege cu familia iubitului ei, Salman Khan: „Sunt foarte recunoscătoare”

Iulia Vântur și-a construit o carieră de succes în industria artistică din India.

Iulia Vântur, dezvăluiri despre cum se înțelege cu familia iubitului ei, Salman Khan: "Sunt foarte recunoscătoare"

Iulia Vântur a părăsit România în 2012 și locuiește în India, acolo unde și-a construit o carieră în muzică și film și a reușit să cucerească Bollywood-ul. Vedeta formează alături de Salman Khan un cuplu de mai bine de 10 ani și au păstrat discreția în ceea ce privește relația lor. Actorul a ajutat-o foarte mult în cariera de la Bollywood și o sprijină în continuare, fiind chiar impresionat de succesul româncei.

Într-un interviu acordat recent, Iulia Vântur a făcut dezvăluiri despre cum se înțelege cu familia iubitului ei, Salman Khan.

„Mă simt ca acasă în India. Am o nouă familie, care m-a ‘adoptat’ și pentru care sunt foarte recunoscătoare. Care mă face să mă simt iubită. Mă simt de-a casei, de-a familiei. Și e atât de frumos să ai o familie care petrece timp împreună, care sărbătorește totul împreună și se susține în momente dificile. Încerc să-i conving și pe ai mei să vină în India, să stea cu mine aici, mai mult. Însă greu îi scot pe ai mei din cuibul lor”, a declarat artista pentru publicația VIVA!.

Ea a vorbit și despre lucrul care a derajat-o cel mai mult în ceea ce privește știrile apărute legat de relația ei cu Salman Khan.

„Că aș fi fost căsătorită în România. O invenție, pornită de la o păcăleală de 1 Aprilie. Nu mă mai deranjează nimic. Am învățat că titlurile se fac din auzite, în cel mai bun caz. Singurul lucru care mă deranja era faptul că părinții mei erau afectați și chestionați de cunoscuți, în timp ce eu eram departe”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

De ce Iulia Vântur nu-și dorește cetățenie indiană

Prezentă recent în platoul emisiunii „La Măruță” de la PRO TV, Iulia Vântur a vorbit deschis despre viața ei. Artista se bucură se un succes răsunător în India, însă, în ciuda acestui lucru, ea nu intenționează să aplice pentru cetățenia indiană și a explicat și care este motivul.

„Am două case (n.red.: în România și în India), sunt atât de norocoasă. Chiar asta vorbeam cu mama, că am trei acte de identitate, unul pentru România, unul pentru India și unul pentru Dubai. Am un act de identitate de rezidență în India, sunt înregistrată, plătesc taxe, ce credeți? Nu sunt flotantă, sunt stabilă. E un fel de Green Card. Pot (n.red.: să-și ia cetățenie), dar de ce mi-aș dori să iau, eu sunt româncă. Nu-mi doresc să am o altă cetățenie, sunt foarte fericită cu cetățenia mea. Sunt bine așa cum sunt.”, a povestit ea.

Iulia Vântur a fost invitată acum ceva timp în cadrul emisiunii „Teo Show” și a spus cât de mult a ajutat-o partenerul ei, actorul Salman Khan, în special în cariera muzicală din India. Artista a vorbit deschis și despre dezavantajele care vin la pachet atunci când ai o relație cu o persoană cunoscută.

„E o sabie cu două tăișuri. Când ești cunoscut prin prisma cuiva care este deja cunoscut sunt cele două variante în care oamenii ignoră talentul tău sau de ceea ce ești tu capabil și spun că e totul datorită conexiunii și asta mi-a luat ani de zile să dovedesc că merit locul în care sunt, că am lângă mine un om care să mă ghideze, să mă susțină. Oamenii habar nu aveau cine sunt, nu știau trecutul meu profesional, nu știau nimic de mine. Pentru ei eram o simplă fată care voia să fure „giuvaierul națiunii””, a mai declarat ea.

Citește și:
Cristina Ciobănașu, dezvăluiri despre relația cu Alexandru Mureșan. Cum l-a schimbat pe partenerul ei: „S-a speriat foarte tare”

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people