Iulia Vântur, declarație neașteptată despre relația pe care a avut-o cu Marius Moga: „Nu îmi pare rău că s-a terminat”

Puțini își mai amintesc, probabil, de faptul că Iulia Vântur și Marius Moga, au format un cuplu.

Iulia Vântur, declarație neașteptată despre relația pe care a avut-o cu Marius Moga: "Nu îmi pare rău că s-a terminat"

Iulia Vântur a avut în România o carieră în plină ascensiune, dacă stăm să ne gândim la succesul emisiunii „Dansez pentru tine”, pe care a prezentat-o alături de Ștefan Bănică. De mai mulți ani, vedeta locuiește în India, acolo unde și-a construit o carieră în muzică și film, pentru care este apreciată.

Puțini își mai amintesc, probabil, de faptul că Iulia Vântur și Marius Moga, au format un cuplu cu mulți ani în urmă, cu mult înainte ca vedeta să ia decizia de a se muta în India. Cei doi nu au vorbit des despre relația lor, cu atât mai mult despre motivele care au dus la despărțire.

Totuși, într-unul dintre puținele interviuri în care a vorbit despre relația cu Marius Moga, Iulia Vântur a declarat că nu are niciun regret cu privire la aceasta și că a rămas în relații bune cu fostul partener.

„Am iubit. Am rămas în relații foarte bune cu oamenii care au fost în viața mea. Nu mi-a părut rău pentru nicio relație. Am învățat din toate. Marius e un special, foarte creativ, asta m-a fascinat la el. E un om de la care am învățat multe, am crescut mult. Alături de astfel de oameni, creativitatea mea explodează. M-a inspirat mult. Poate că l-am inspirat și eu. Marius e un om curajos, crede în visurile lui și nu renunță niciodată. Nu îmi pare rău că s-a terminat. S-a terminat atunci când trebuia”, a declarat Iulia Vântur, citată de Wowbiz.

Iulia Vântur, dezvăluiri despre planurile de a reveni în televiziune

Iulia Vântur s-a întors recent în România și a făcut dezvăluiri despre planurile de a reveni în televiziune, însă, spre dezamăgirea fanilor, nu a oferit foarte multe detalii despre proiect.

„Lucrez la un format de televiziune al meu, dar o să vorbesc mai multe când va fi cazul. Aproape l-am terminat. O să fie un show internaţional”, a declarat Iulia Vântur pentru Click!.

„Sunt fericită că dansez şi să cânt. Tocmai am lansat, acum, trei melodii noi. Nu ştiu dacă este cineva interesat, aici, în ţară. Nu m-am gândit că publicul din România ar fi curios să asculte piesele pe care le cânt eu în hindi. Mă bucur însă că cei de aici sunt, în continuare, mândri de mine, de ce fac eu acolo. Îmi creşte inima să ştiu că românii mă apreciază. Pentru că aprecierea oamenilor de la tine, de acasă, e cea mai importantă”, a mai declarat Iulia, pentru sursa citată.

Citește și:
Răzvan Simion, dezvăluiri despre fiica sa, Ianca: „Problemele s-au schimbat'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people