Isla Fisher, prima apariție publică de la anunțul despărțirii de Sacha Baron Cohen

Isla Fisher a fost surprinsă pentru prima dată în public de când a anunțat despărțirea de soțul ei, Sacha Baron Cohen, după ce a fost acuzat de hărțuire.

Isla Fisher, prima apariție publică de la anunțul despărțirii de Sacha Baron Cohen

Isla Fisher a fost văzută fără verighetă în prima ei apariție de când a dezvăluit că s-a despărțit în secret de Sacha Baron Cohen anul trecut. Actrița australiană în vârstă de 48 de ani a păstrat discreția în timp ce a ieșit la plimbare cu câinele în nordul Londrei, după anunțul șocant de săptămâna trecută.

Isla Fisher, surprinsă fără verighetă

Isla Fisher părea în mijlocul unei conversații animate în timp ce răspundea la un apel pe telefon în timpul plimbării. Actrița a fost îmbrăcată casual pentru această ieșire într-o rochie midi cu flori albastre, jachetă albă și pantofi fără toc, cu șuvițele sale roșcate strânse într-o coadă dezordonată. 

Isla Fisher și-a anunțat recent despărțirea de Baron Cohen, la doar câteva zile după ce actrița Rebel Wilson l-a acuzat pe comediantul englez de hărțuire, lucru pe care acesta l-a negat. De atunci, s-a afirmat că acuzațiile lui Wilson împotriva lui Baron Cohen ar fi fost catalizatorul despărțirii sale de soție.

Rebel Wilson a făcut afirmații tulburătoare despre experiența ei cu comediantul în cartea sa de memorii, Rebel Rising, susținând că Baron Cohen i-ar fi spus să se dezbrace atunci când filma scene pentru comedia The Brothers Grimsby. Câteva zile mai târziu, Baron Cohen și Fisher au anunțat sfârșitul căsniciei lor, deși decizia cu privire la separare au luat-o anul trecut.

„După un lung meci de tenis care a durat peste 20 de ani, în sfârșit ne punem jos rachetele. În 2023, am depus împreună o cerere pentru a pune capăt căsătoriei noastre. Am acordat întotdeauna prioritate vieții noastre private și am lucrat în liniște la această schimbare. Împărtășim pentru totdeauna devotamentul și dragostea noastră pentru copiii noștri. Apreciem sincer faptul că respectați dorința familiei noastre de intimitate”, scria în descrierea care însoțea fotografia.

Cei doi s-ar fi despărțit anul trecut

În ciuda faptului că vestea a fost împărtășită în urma acuzațiilor lui Wilson, persoane apropiate cuplului au afirmat că Isla Fisher și Sacha Baron Cohen se luptau de ani de zile cu căsnicia lor „șubredă”. Între timp, o sursă a declarat pentru The Sun că actrița „a început să se simtă jenată” de afirmațiile din carte, care au acționat ca „un catalizator” în decizia ei de a anunța despărțirea lor. O altă sursă apropiată cuplului a adăugat că „decizia nu a fost luată cu ușurință” și că există „încă multă dragoste” între cei doi, care „rămân incredibil de apropiați”.

Un alt factor care ar fi contribuit la sfârșitul căsniciei lor ar fi fost moartea tatălui lui Fisher, Brian, în ianuarie 2023. Prietenii au declarat pentru The Daily Mail că decesul acestuia ar fi lăsat-o „absolut devastată” și ar fi făcut-o să-și „reevalueze viața”. 

The Mail on Sunday a dezvăluit în weekend că zvonurile care sugerau că mariajul lor s-a terminat au apărut anul trecut, când cuplul a început să caute o casă în Londra. Vreme de câțiva ani, ei și-au împărțit timpul între Los Angeles și orașul australian Perth.

Citește și:
Gestul impresionant făcut de soțul Vlăduței Lupău pentru artista care este însărcinată cu al doilea copil: „Când mă gândesc…'

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people