Iris, fiica lui Jude Law, apariție inedită într-o rochie controversată. Ce au observat fanii

Iris, fiica lui Jude Law, a avut o apariție inedită pe rețelele de socializare, iar un detaliu a stârnit discuții printre internauți.

Iris, fiica lui Jude Law, apariție inedită într-o rochie controversată. Ce au observat fanii

Iris Law a făcut o demonstrație foarte picantă când a apărut cu un clește de sfârcuri în cadrul unei serii de fotografii de pe Instagram pe care le-a postat recent. Fiica lui Jude Law și a lui Sadie Frost, în vârstă de 23 de ani, a îmbrăcat o rochie de dantelă riscantă, în timp ce a pozat pentru fotografiile care au atras atenția internauților.

Fiica lui Jude Law, apariție inedită pe internet

Tânăra a avut o imagine senzuală și sexy în timp ce și-a pus în evidență alegerea îndrăzneață a ținutei. Modelul și-a etalat silueta de invidiat în rochia tip lenjerie gri și a optat pentru un machiaj proeminent și întunecat, cu un fard de ochi îndrăzneț. Iris părea foarte relaxată în timp ce își arăta pielea bronzată și umerii tonifiați dintr-un unghi înalt.

Iris și mama ei, Sadie, s-au declarat recent „mamă-fiică goals”, deoarece s-au bucurat de timp de calitate împreună în timpul unei călătorii. Actrița, în vârstă de 58 de ani, și fiica ei model au petrecut împreună 24 de ore în Veneția, înainte de a se îmbarca în luxosul Simplon Orient Express spre Paris.

Tânăra și mama ei au călătorit cu un tren de lux

Sadie arăta la fel de tânără ca întotdeauna într-o rochie de seară marinărească uimitoare, în timp ce a pozat în apartamentul „Praga” de la bordul trenului – un sejur în valoare de zeci de mii de lire sterline. Cele două păreau a fi imaginea fidelă a celeilalte în timp ce au pozat pentru un selfie, plimându-se pe canalele din Veneția. De asemenea, ele au intrat în spiritul sărbătorilor la hotelul Gritti Palace, împărtășind fotografii cu un brad mare de Crăciun și cu o plimbare cu gondola.

Postând pe Instagram, Sadie a spus că au „recuperat” pentru zilele de naștere și Crăciun ratate. Într-o altă postare care documenta călătoria lor cu trenul, ea a folosit hashtagul „mamă-fiică goals”, arătând că au avut parte de timp de calitate pentru a se apropia.

„Ajungem să experimentăm cea mai tare călătorie mamă și fiică, unde se creează amintiri pentru totdeauna – 30 de ore la bordul trenului Veneția- Paris. Mulțumesc tuturor celor care au făcut această călătorie atât de specială, sunteți cei mai buni…..am râs, am plâns, am făcut duș, am luat masa, am citit în frumosul nostru apartament „Praga”, am ținut un jurnal – chiar am practicat yoga și am meditat!!❤️ 30 de ore de fericire – întreaga călătorie a trecut prea repede – fiecare moment atât de prețios – o amintire pentru totdeauna:) Mulțumiri mari bucătarilor – mesele atât de speciale pentru vegetarieni și vegani… și experimentarea magiei care se întâmplă în piano bar, toate atât de dreamy❤️ Până data viitoare.”

Călătoria lor privată cu trenul a fost întruchiparea luxului, cu apartamentele restaurate la grandoarea anilor 1920, în timp ce vagoanele opulente au oferit o călătorie în timp.

Între timp, în Australia, Jude Law, fără tricou, și-a etalat fizicul în timp ce se alătura colegilor săi de platou Ana de Armas și Sydney Sweeney în timp ce filma pentru un viitor thriller. Lucrând miercuri la cel mai recent film al lui Ron Howard, Eden, cei trei au fost fotografiați luptându-se cu ploaia în timp ce înregistrau scene pe o plajă din Gold Coast.

Citește și:
Ashley Park, primele declarații după ce a suferit un șoc septic. Cum se simte acum actrița din serialul Emily in Paris

foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people