Irina și Răzvan Fodor, vacanță împreună cu fiica lor. Ce destinație din România au ales și de ce au cerut ajutorul fanilor: „Orice credeți voi că s-ar potrivi…”

Irina și Răzvan Fodor au plecat în vacanță împreună cu fiica lor.

Irina și Răzvan Fodor formează un cuplu emblematic și durabil în peisajul showbiz-ului din România, având o familie superbă alături de fiica lor, Diana.

Irina Fodor a dezvăluit pe rețelele de socializare că, împreună cu soțul și fiica lor, a decis să meargă la Cluj Napoca la festivalul Electric Castle și a cerut ajutorul fanilor pentru a găsi mai multe activități atrăgătoare, în special pentru fetița ei.

„Gata, am fugit! Prima oprire: Cluj. Vizităm familia de la Mărgău, apoi mergem la Electric Castle și după… om mai vedea. Deocamdată, zâmbete până la urechi, muzică bună în mașină, entuziasm cât casa și, în sfârșit, relaxaaaare!
Și, pentru că tot avem un drum luung până la destinație, mă gândeam că nu ar fi rău să-mi fac și temele. Dar am nevoie de ajutor. Ce activități de zi pot face în Cluj (sau pe lângă) cu puștoaica de 13 ani din dotare? Muzee drăguțe, piscine, chestii interactive, grădină botanică, locuri de vizitat, orice credeți voi că s-ar potrivi”, a povestit Irina Fodor pe rețelele de socializare.

Fanii i-au sărit imediat în ajutor, oferindu-i sugestii care de care mai creative. Prezentatoarea a dezvăluit apoi că a făcut o oprire la Cascada Valul Miresei, dar și că, după ce au ajuns la Cluj Napoca, s-au întâlnit cu Adela Popescu și Radu Vâlcan.

„Am ajuns și la cascadă! Vă mulțumesc mult tuturor pentru toate ideile de activități, sunteți minunați! O să avem niște zile pline de lucruri frumoase și o să plecăm de aici cu amintiri superbe! Vă pup și vă îmbrățișez tare!”, a declarat prezentatoarea.

Irina Fodor, dezvăluiri despre dinamica relației cu Răzvan Fodor

Irina Fodor a oferit detalii inedite despre relația ei cu Răzvan Fodor și cum și-au împărțit sarcinile, mai ales în perioada în care ea este plecată la filmări pentru „Asia Express”.

Într-un interviu acordat pentru Ego.ro, vedeta a vorbit despre dinamica relației sale cu Răzvan și modul în care acesta gestionează situațiile de criză.

Irina Fodor este o figură bine cunoscută în lumea televiziunii, prezentând două dintre cele mai populare emisiuni, „America Express” și „Chefi la cuțite”. De asemenea, și Răzvan Fodor se bucură de un succes notabil. Vedeta de la Antena 1 a mărturisit că se simte norocoasă pentru faptul că a întâlnit de-a lungul timpului persoane prietenoase, care i-au transmis energie pozitivă.

„Știi care este cel mai mare noroc al meu? Am întâlnit, de-al lungul timpului, oameni foarte mișto! Nu pot să îmi aduc aminte de vreun moment în viață în care cineva a încercat să îmi pună o piedică, metaforic vorbind. Nu știu ce planuri sunt pentru mine, dacă este ceva ce atrag sau ceva ce ofer la schimb, dar am avut prieteni, colegi de muncă și oameni, în general, pe care i-am întâlnit în viața mea, extraordinar de buni!”

Cum trec Irina și Răzvan Fodor peste situațiile limită

În plus, Irina Fodor a menționat că relația ei cu partenerul său nu a fost marcată de probleme. Cu toate acestea, vedeta a subliniat faptul că, în fața provocărilor externe care îi pun pe ei și pe familia lor în situații dificile, ea și Răzvan Fodor comunică eficient pentru a depăși aceste momente.

„În căsnicie nu, nu am avut vreo problemă de cuplu niciodată! Dar, evident, toată lumea trece prin momente cu părinții, cu rudele, cu casa, cu mașina, cu ratele! Așa este și la noi. Avem o viață de oameni obișnuiți, singura diferență este că ne vedeți la televizor! Viața noastră decurge obișnuit, avem aceleași griji ca oricine altcineva. Au fost mici momente în care ne întrebam ce facem mâine, doar că mereu am făcut echipă! Fiecare a venit cu o idee și împreună am trecut hopul!”

Citește și:
Decizia luată de Laura Cosoi cu puțin timp înainte de a naște al patrulea copil: „M-am gândit că este un moment bun…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people