Irina și Răzvan Fodor au împlinit 14 ani de la nuntă. Imagini de colecție cu prezentatoarea TV și soțul ei: „Să îmbătrânim împreună”

Irina și Răzvan Fodor au împlinit 14 ani de la nuntă și au împărtășit cu fanii lor imagini inedite.

Irina și Răzvan Fodor formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi sunt căsătoriți din 2010 și au împreună o fiică, pe nume Diana.

Irina și Răzvan Fodor au împlinit 14 ani de la nuntă. Cu această ocazie, au împărtășit cu fanii care îi urmăresc cu interesc pe rețelele de socializare o serie de imagini de colecție cu ei. De asemenea, prezentatoarea TV a transmis și un mesaj înduioșător pentru soțul ei. 

„14 ani de la nuntă. Zice lumea că nunta de fildeș îi spune. Acum, cum i-o spune, e mai puțin important. Ce e important este că ne-am găsit unul pe altul. Nu pot să îmi doresc decât să îmbătrânim împreună, chiar de o fi să arătăm ca în ultima poză din selecția asta pe care am pus-o aici. Stai liniștit, Fodorică, o să te văd tot frumos și atunci. Te iubeeesc!!!”, a fost mesajul transmis de Irina Fodor pe Instagram. 

Irina Fodor a vorbit recent despre relația cu soțul ei. Prezentatoarea TV a fost întrebată cum ar fi dacă ar avea posibilitatea să joace într-un film sau serial alături de Răzvan Fodor, iar răspunsul ei a fost surprinzător. Răzvan Fodor nu este deloc străin de lumea actoriei, iar de-a lungul anilor a interpretat roluri în mai multe seriale, cum ar fi „Păcatele Evei”, „Om sărac, om bogat”, „Daria, iubirea mea”, „Cu un pas înainte”, „Îngerașii”, „Aniela”, „Iubire și onoare”, „Adela” și „Bravo, tată!”.

„Cred că m-aţi închis aici, nu mi-am imaginat niciodată că aş putea să joc cu Răzvan în vreun serial, mai ales că nu e domeniul meu de activitate. Cred că mai degrabă un reality ar fi potrivit pentru noi, pentru că, el cel puţin, e un personaj fără să fie nevoie să joace vreun rol. (râde) Dacă ar trebui neapărat să aleg, cred că într-o comedie ne-am potrivi cel mai bine”, a declarat Irina Fodor pentru tvmania.ro

Irina Fodor a făcut mărturisiri și despre fiica ei, Diana, în vârstă de 13 ani, și despre pasiunile pe care le are ea în prezent. Prezentatoarea TV a dezvăluit că ea are mai multe preocupări acum și încă nu este convinsă de drumul pe care vrea să îl urmeze pe mai departe.

„La 13 ani, Diana experimentează şi explorează: e atrasă de muzică în general, cântă la pian, face parte dintr-un cerc de teatru şi merge la concursuri prin ţară cu piesele pe care le joacă, dar îi plac şi ştiinţele, e şi aventuroasă, îi place mişcarea, îi place să înoate… Nu ştim exact ce va decide să facă mai departe, cum se vor contura pasiunile ei, dar noi suntem bucuroşi că orice face, face cu entuziasm şi suflet, şi o susţinem necondiţionat”, a adăugat prezentatoarea pentru sursa menționată.

Fanii îi apreciază pe Irina și Răzvan Fodor pentru transparența cu care discută despre momentele plăcute și delicate din viața lor. Într-un interviu acordat acum ceva timp, Irina Fodor a vorbit despre căsnicia cu soțul ei și despre micile conflicte care apar din când în când în relația lor de cuplu.

„El este un om foarte pasional și uneori îi atrag atenția dacă își apără prea vehement ideile… fixe. Nu le-aș numi chiar reproșuri, mai degrabă pot să spun că umblu la reglajul fin. (râde) El a fost foarte sincer și deschis încă de la începutul relației noastre, așadar, am luat decizia că omul ăsta mi se potrivește perfect, cu bune și cu rele, în deplină cunoștință de cauză. 16 ani mai târziu, faptele îmi arată că instinctul a funcționat impecabil”, a declarat Irina Fodor pentru VIVA!.

Prezentatoarea a recunoscut că mai există unele tensiuni în relația cu Răzvan Fodor, însă se mândrește cu faptul că familia ei este foarte veselă și ocolită de drame.

„Se râde mult în familia noastră, se râde chiar și când poate nu e neapărat de râs, dar așa ne-am învățat noi să trecem peste momente mai dificile. Normal că nu suntem tot timpul de acord, că mai apar mici conflicte, doar că ce ne face să găsim o cale de mijloc, întotdeauna, este faptul că niciunuia dintre noi nu îi pică bine să îl vadă pe celălalt supărat sau îmbufnat, iar asta tot din iubire vine și din faptul că ne pasă de partener. E drept însă că o ceartă cu adevărat serioasă nu a existat până acum. Sau poate nu am făcut-o noi serioasă”, a mai declarat Irina Fodor pentru sursa citată.

Citește și:
Staruri & întâmplări pe red carpet la Festivalul de la Veneția

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people