Irina Shayk, imagini inedite din vacanță alături de Bradley Cooper, în urma zvonurilor legate de relația cu Tom Brady

Irina Shayk și Bradley Cooper au plecat împreună în aceeași vacanță.

Irina Shayk, imagini inedite din vacanță alături de Bradley Cooper, în urma zvonurilor legate de relația cu Tom Brady

Bradley Cooper și Irina Shayk continuă să demonstreze că sunt în relații bune unul cu celălalt după despărțirea lor din 2019. Fostul cuplu este în prezent în vacanță, iar Irina a dovedit-o prin fotografiile postate pe Instagram Story în weekend.

Irina Shayk și Bradley Cooper, imagini inedite din vacanță

După ce a împărtășit mai multe fotografii topless cu ea însăși în timpul călătoriei, modelul a postat și o imagine cu Bradley pozând fără cămașă în timp ce stă întins într-un caiac. În fotografia alb-negru, actorul își protejează ochii de soare și zâmbește pentru cameră

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

De asemenea, cei doi foști parteneri au devenit foarte afectuoși în timp ce se aflau în vacanță în Italia cu fiica lor de 6 ani, Lea de Seine, în weekend, în fotografii obținute de Page Six. Shayk a rămas discretă în timpul ieșirii, purtând ochelari de soare negri și șapca de baseball, asortate la rochia ei. În ceea ce-l privește pe Cooper, actorul, în vârstă de 48 de ani, a abordat o ținută casual, îmbrăcat cu o bluză albă cu nasturi și pantaloni gri.

Nu numai că nominalizatul la Oscar a părut să poarte poșeta lui Shayk, dar a ajutat-o pe aceasta să urce și să coboare de pe ambarcațiune și și-a pus brațul în jurul scaunului ei în timp ce erau la masă. Actorul ar fi fost la Veneția pentru a verifica imaginea și sunetul noului său film, „Maestro”, deoarece nu va fi prezent la premiera de sâmbătă, din cauza grevei actorilor.

Această escapadă pentru Bradley Cooper și Irina Shayk vine la doar câteva săptămâni după ce modelul a fost surprinsă alături de Tom Brady.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

A post shared by Brittany Haftmann (@brittshayknews)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

A post shared by Page Six (@pagesix)

Modelul și Tom Brady au stârnit zvonuri legate de o nouă relație

Între timp, Bradley și Irina au menținut o relație prietenoasă de co-parenting de când s-au despărțit în 2019. Cei doi împart împreună o fiică, Lea, în vârstă de 6 ani, și sunt adesea văzuți petrecând timp împreună cu ea. În toamna anului 2022, s-a zvonit chiar că foștii parteneri s-au împăcat după ce au fost văzuți de mai multe ori unul cu celălalt. Cu toate acestea, niciuna dintre cele două vedete nu a confirmat vreodată dacă zvonurile despre împăcare erau sau nu adevărate.

De asemenea, Gisele și fostul partener par să fie în relații amiabile în urma despărțirii lor, deoarece au și ei doi copii: Benjamin, de 13 ani, și Vivian, de 10 ani. Astfel, Entertainment Tonight a relatat la începutul acestei luni că Gisele nu este deranjată de noua relație a lui Tom cu Shayk.

„Ea nu se gândește la ceea ce face Tom în viața sa romantică. Ea se concentrează pe copiii lor, pe co-parenting și pe menținerea unui mediu bun pentru toată lumea.”, a spus sursa.

Recent, modelul a fost surprins în compania jucătorului de fotbal american Tom Brady la o petrecere exclusivistă, însă inițial s-a zvonit că cei doi nu au prea interacționat. Ulterior, Irina Shayk a fost văzută la casa sportivului din Los Angeles, venind și plecând de mai multe ori. Potrivit unei surse apropiate de Bradley Cooper, fostul partener al vedetei nu este îngrijorat de posibila relație dintre aceasta și Tom Brady.

„În momentul de față, el ia o atitudine de așteptăm și vedem. Nu este speriat. Brady și Shayk nu și-au declarat dragostea. S-ar putea să se termine în două, trei săptămâni”, spune sursa.

Fostul iubit al Irinei Shayk, Bradley Cooper, nu este deranjat de presupusa ei idilă cu Tom Brady, un jucător de fotbal american proaspăt burlac, a declarat o sursă pentru Page Six. În ciuda unui zvon potrivit căruia Cooper este îngrijorat de faptul că Brady ar putea dramatic „să-i ia inima de lângă el pentru totdeauna”, o sursă spune pentru Page Six că starul din „The Hangover” „nu este speriat”.

Citește și:
Dana Rogoz, mărturisiri despre cum percepe diferența de vârstă de 19 ani dintre ea și soțul ei: „E firesc ca unii oameni să judece'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people