Irina Shayk, declarații oneste despre rolul de mamă și relația cu Bradley Cooper

“Este cel mai bun tată la care eu și Lea am putea visa”, a declarat Irina Shayk despre Bradley Cooper într-un nou interviu ELLE.

Irina Shayk, declarații oneste despre rolul de mamă și relația cu Bradley Cooper

Într-un nou interviu acordat publicației ELLE USA, Irina Shayk a oferit mai multe detalii despre relația pe care o are în prezent cu fostul său partener, Bradley Cooper, dar și despre modul în care au decis să o crească pe fetița lor, Lea, în vârstă de șase ani. Astfel că, modelul în vârstă de 37 de ani a declarat că în ciuda despărțirii, ea și actorul „au făcut întotdeauna lucrurile să meargă” atunci când a fost vorba de fiica lor.

„Este cel mai bun tată la care eu și Lea am putea visa. Lucrurile funcționează întotdeauna, dar funcționează pentru că noi facem să funcționeze.”

În plus, Lea își petrece extrem de mult timp cu părinții săi, Irina Shayk mărturisind că micuța o însoțește inclusiv la sală sau la muncă.

„Amândoi o luăm pe Lea peste tot cu noi. Acum două zile a trebuit să mă duc la sală, așa că i-am luat o carte de desene și i-am spus: „Mama face exerciții.” A desenat timp de o oră. Apoi am mers la proba de la Michael Kors. S-a întâlnit cu toate fetele. Michael i-a dat o geantă. Ea i-a desenat o pisicuță.”

Irina Shayk a vorbit și despre cariera sa de model, recunoscând că face această meserie pur și simplu din considerente financiare.

„Trebuie să-mi plătesc facturile. Nu am un soț bogat. Nu am un sugar daddy, așa că trebuie să plătesc.”

În ciuda situației financiare prospere pe care o are, modelul a mărturisit că vrea ca fiica ei să înțeleagă valoarea banilor și să conștientizeze că trebuie să muncească pentru a obține ceea ce își dorește.

„Privind-o pe fiica mea acum, ea crește într-un mediu complet diferit. Locuiește în West Village. A fost în toate aceste țări în două luni. Dar vrem ca ea să cunoască valoarea lucrurilor. Vrem să îi arătăm fiicei noastre: „Trebuie să muncești din greu pentru a obține ceva.”

Irina Shayk a vorbit și despre comentariile negative cu care s-a confruntat de-a lungul timpului, martursind că a învățat să nu se lase afectată de opiniile oamenilor.

„Am avut agenți care mi-au spus: „Trebuie să te tunzi, să slăbești 20 de kilograme și să devii blondă.” Iar eu am spus: „În niciun caz.” Nu toată lumea o să te placă. Iar eu nu vreau ca toată lumea să mă placă. Eu sunt cine sunt. Nu mă voi schimba pentru că cineva care nu are nimic de făcut cu viața lui spune niște prostii despre mine, despre cum mă îmbrac sau despre cum îmi cresc copilul.”

Irina Shayk s-a despărțit recent de Tom Brady, după patru luni de relație. O sursă apropiată a declarat pentru publicația TMZ că cele două vedete nu s-au separat „din cauza unei drame majore”, ci pur și simplu pentru că scurta lor poveste de dragoste „s-a stins.”

Vestea nu este o surpriză majoră, dar fiind faptul că în ultima perioadă Brady și-a petrecut timpul singur, fără modelul în vârstă de 37 de ani. Paparazzi l-au surprins recent în Florida, în timp ce Shayk a fost văzută pe străzile din New York. În plus, la începutul acestui luni, sportivul, în vârstă de 46 de ani, a participat la petrecerea organizată de Michael Rubin în Atlantic City, New Jersey, fără Irina Shayk. Cei doi au văzuți ultima dată împreună la mijlocul lunii septembrie.

Shayk fost prima parteneră a lui Brady după divorțul său de supermodelul brazilian Gisele Bündchen. Aceștia s-au cunoscut în iunie la nunta fastuoasă a miliardarului moștenitor Joe Nahmad și a modelului Madison Headrick în Sardinia, unde printre invitați s-au mai numărat Leonardo DiCaprio și vedetele din tenis Serena și Venus Williams.

Citește și:
Noi detalii despre cuplul Brad Pitt & Ines de Ramon. Cei doi au împlinit un an de relație

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people