Irina Nicolae, fosta membră a trupei A.S.I.A., detalii inedite după 15 ani în Ungaria: „Întotdeauna m-a atras”

Irina Nicolae a vorbit deschis despre viața ei în Budapesta și cu ce se ocupă în prezent.

Irina Nicolae, fosta membră a trupei A.S.I.A., detalii inedite după 15 ani în Ungaria: "Întotdeauna m-a atras"

Irina Nicolae a fost în formația A.S.I.A. din 1999 până în 2005. Acum, ea locuiește în Budapesta, acolo unde activează într-un domeniu diferit, despre care a vorbit recent. 

Irina Nicolae, dezvăluiri inedite despre viața în Budapesta

Artista a mărturisit într-un interviu recent că trăiește o viață împlinită la Budapesta și că se simte extraordinar în capitala Ungariei. Când a fost întrebată despre viața sa în Budapesta, fosta membră a formației A.S.I.A. a spus că a întâlnit numeroase persoane cu care are relații excelente și pe care le vede frecvent în diverse locuri din oraș.

„Budapesta este un oraș superb și îl recomand, din suflet, tuturor. E pentru toți și toate. Viața mea se învârte în jurul familiei și al muncii mele”, a spus Irina Nicolae pentru viva.ro.

„Sigur că am prieteni, și de aici, și de afară, care mă vizitează des, nu mulți, dar buni! Viața mea socială este una liniștită, nu merg în cluburi sau discoteci, dar ies zilnic cu familia sau prietenii la masă, sau în locuri destinate copiilor, la expoziții, la cinema, la operă, la musicaluri, la evenimente la care soțul este invitat. Am o viață plină și activă!”, a declarat Irina Nicolae.

Cu ce se ocupă fosta membră a trupei A.S.I.A.

De asemenea, Irina Nicolae are și un simț estetic deosebit și se dedică designului de interior.

„Întotdeauna m-a atras frumosul, a venit firesc și mi-am dorit să învăț de la profesioniști, așa că nu am stat degeaba și am aplicat pentru cursurile de design interior ale atelierelor iLBAH și ale arhitectei Miruna Ardelean și încă sunt în proces de învățare. Un sfat de care am ținut cont întotdeauna a fost să rămân un elev pentru tot restul vieții, să am acea curiozitate pe care o are un copil atunci când descoperă lumea, și lucruri minunate se vor întâmpla”.

Irina Nicolae s-a aflat multă vreme în lumina reflectoarelor, grație succesului trupei A.S.I.A., dar a renunțat la cariera pe care o avea în muzică. În 2004 l-a cunoscut pe Marius Vizer, care e om de afaceri, fost practicant de judo și din 2007 e președintele Federației Internaționale de Judo. S-au căsătorit în 2015 și au împreună o fiică, pe nume Scarlett Maria. 

După plecarea din formația A.S.I.A., Irina Nicolae a revenit destul de repede în atenția publică, pentru că în 2007 a început să prezinte emisiunea „Șuvițe cu fițe” de pe Euforia TV. În februarie 2008, a lansat prima ei carte, iar la sfârșitul aceluiași an a lansat o altă carte pentru copii care se numește „În țara lui Dovlecel.”

Într-un interviu acordat recent, Irina Nicolae a vorbit deschis despre un moment dificil prin care a trecut, și anume acela când a pierdut o sarcină.

„A fost o naștere indusă, naturală, din cauza unor probleme medicale pe care le-am descoperit mai târziu. A fost o experiență pe care nu o doresc nimănui, dar viața nu menajează pe nimeni și trebuie să luăm totul așa cum vine. Sunt recunoscătoare că am reușit să rămân întreagă la minte, deși sufletul îmi era frânturi, dar am știut și am simțit că va veni ziua în care am să îmi strâng în brațe copilul și că trebuie să mă ridic, să merg mai departe, să lupt, să nu renunț și să nu uit că Dumnezeu este lumină și iubire!”, a spus Irina Nicolae pentru VIVA!

Citește și:
Decizia neașteptată luată de Ben Affleck pe fondul zvonurilor de divorț de Jennifer Lopez

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people