Irina Manea, experiență terifiantă în Londra. Ce i s-a întâmplat la metrou: „La câțiva metri a scos cuțitul”

Irina Manea a povestit o experiență terifiantă pe care a trăit-o la un metrou din Londra.

Irina Manea, experiență terifiantă în Londra. Ce i s-a întâmplat la metrou: "La câțiva metri a scos cuțitul"

Irina Manea a trăit momente de panică la metrou în Londra, după ce a participat la un concert al trupei Aventura într-o „arenă gigantică” din capitala Angliei. După încheierea evenimentului, întreaga mulțime s-a îndreptat spre metrou, inclusiv Irina și prietenele ei, când un incident terifiant le-a dat peste cap seara.

Irina Manea, experiență de groază în Londra

Creatoarea de conținut a împărtășit experiența sa pe Instagram, folosind-o ca un avertisment pentru comunitatea sa online să fie atentă atunci când vizitează capitale mari din Europa. Irina Manea a povestit cum se afla în metrou după concert, când un grup de băieți tineri i-au intimidat pe pasageri prin atitudinea agresivă. Ulterior, cineva a scos un cuțit în mod amenințător, iar panica și agitația i-au cuprins pe oameni.

„Toată lumea râdea. Toată lumea se simțea bine până în momentul în care un tip cu cagulă a scos un cuțit în mulțime. Era fix în fața noastră. (…) Noi văzuserăm înainte acești băieți, pentru că era un grup de băieți pe la 17-18 ani. Încercau să intimideze oamenii pe acolo. Au fost chiar în spatele nostru”, a povestit Irina Manea pe Instagram.

Irina Mnea a subliniat că nu are intenția de a crea panică prin relatatea acestei experiențe. Ea speră ca incidentul să servească drept avertisment pentru cei care intenționează să călătorească în capitale mari din Europa, îndemnându-i să fie mai vigilenți în astfel de situații.

„S-a întâmplat chestia asta chiar în fața noastră. La câțiva metri a scos cuțitul. Toată lumea s-a panicat, toată lumea a început să țipe, să fugă. Toată lumea fugea să-și salveze viața. La un moment dat nu se mai înțelegea dacă chiar s-a întâmplat ceva. Oamenii strigau, țipau și alergau”, a mai mărturisit Irina Manea.

„A fost groaznic. Îmi tremură mâinile și când povestesc. În România nu se întâmplă lucruri de genul ăsta. Te simți mult mai în siguranță. Gândiți-vă că nu era poliție. Au venit în 20 de minute după ce s-a întâmplat treaba asta. Se puteau întâmpla foarte multe în 20 de minute”, a încheiat creatoarea de conținut.

Irina Manea a devenit pentru prima dată mamă în luna octombrie a anului 2020. Creatoarea de conținut și Cristi Manea au anunțat la finalul lui 2021 că vor avea încă un copil. În martie 2022, au devenit părinți pentru a doua oară. 

Creatoarea de conținut, dezvăluiri despre rolul de mamă

Cu câteva luni înainte de a naște primul ei copil, mai exact în august 2020, Irina a fost cerută în căsătorie de fotbalistul Cristi Manea. Atunci când a avut loc cererea, au fost prezente mai multe vedete, cum ar fi Antonia. La vremea respectivă, creatoarea de conținut a publicat o serie de imagini alături de partenerul ei, dar și cu inelul superb de logodnă pe care l-a primit.

Într-un interviu exclusiv pentru ELLE România din 2020, Irina mărturisea că și-a dorit să devină o mamă tânără și că se simte pregătită pentru această etapă din viața ei.

„Dintotdeauna mi-am dorit să fiu o mamă tânără si se pare că s-a întâmplat mai repede decât mă așteptam. Sunt de părere că nimeni nu este pregătit pentru provocările care vin la pachet cu viața de părinte, indiferent de vârstă. (…) Iubitul meu a fost cel care m-a făcut să mă relaxez în legătură cu faptul că vom deveni părinți. A fost foarte fericit și din prima clipă m-a făcut să văd sarcina ca pe o binecuvântare. Noi provenim din două familii foarte modeste, care s-au asigurat că, indiferent de lipsurile materiale, n-o să ne lipsească iubirea.”

Citește și:
Angelina Jolie și fiica sa, Vivienne, și-au făcut tatuaje identice. Ce a mărturisit actrița: „Înseamnă foarte mult pentru noi'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people