Irina Fodor, primele imagini din noul sezon Asia Express. Cum a fost surprinsă prezentatoarea TV

Irina Fodor a postat primele imagini de la filmările pentru noul sezon Asia Express 2024.

Irina Fodor, primele imagini din noul sezon Asia Express. Cum a fost surprinsă prezentatoarea TV

Irina Fodor s-a aventurat în Thailanda pentru a începe filmările pentru sezonul 7 al emisiunii Asia Express 2024. Înainte să înceapă cursa, prezentatoarea așteaptă sosirea celor nouă echipe de vedete, care vor concura pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Cu patru zile în urmă, Irina Fodor a plecat către Thailanda pentru a începe filmările pentru sezonul 7 al emisiunii Asia Express 2024. La prima oră a dimineții, prezentatoarea s-a prezentat la aeroport cu o mulțime de bagaje, inclusiv trei genți de voiaj mari. Nu a sosit singură, ci însoțită de soțul ei, Răzvan Fodor, care a avut dificultăți în a se despărți de ea. Acesta a distribuit mai multe fotografii pe platformele de socializare alături de soția sa, Irina. „Asia Express continuă”, a scris Răzvan Fodor pe Facebook.

Irina Fodor a postat imagini inedite din Asia Express 2024

Recent, Irina Fodor și-a încântat fanii de pe rețelele de socializare cu primele imagini de la Asia Express 2024. Îmbrăcată într-o rochie albastră lungă și fără bretele, prezentatoarea TV s-a fotografiat în Thailanda, locul de start al cursei.

„Thailanda.😍 Minunată țară au oamenii ăștia! Deși am fost în două vacanțe aici până acum, de data asta descopăr o cu totul altă latură a ei. Cursa Asia Express are darul ăsta, să scoată la iveală culori noi, și mai vii, și mai fascinante.🤩 Love it!”, este mesajul transmis de Irina Fodor.

În weekend, participanții au plecat către Asia. La Aeroportul Otopeni, aceștia și-au luat rămas bun de la familiile lor și de la toți cei dragi. Printre aceștia se numără Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega sa de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul, Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, creatoarea de conținut și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita sa, Selina, Adi Nartea și prietenul său, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul său, Vlad Condurache, toți aceștia fiind curajoșii care au pornit în această nouă aventură într-un colț al lumii.

Nouă echipe sunt gata să intre în cursă

Cel mai dur reality show al momentului schimbă din nou continentul. Asia Express va duce nouă perechi de vedete pe Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. Obiceiuri stranii și totuși spectaculoase, religii diferite, temperaturi ridicate și bariere lingvistice sunt doar câteva dintre provocările cu care se vor confrunta concurenții acestui sezon.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, aceștia vor trebui să ajungă din Thailanda până în Bali, destinația marii finale a sezonului șapte. Drumul pe care îl vor parcurge va avea peste 7000 de kilometri, fiind pentru prima oară când se va întinde pe durata a 11 etape, cu una în plus față de sezoanele trecute.

Într-un interviu acordat recent, Andrei Ursu a vorbit despre participarea sa la show-ul ce urmează a fi difuzat de Antena 1.

„Eu ardeam să vorbesc despre acest subiect, acum mă bucur super mult că pot să fac asta și în fața camerelor. Mă și axez pe muzică, am avut două săptămâni cu întâlniri, să lăsăm acasă. Plecăm, sperăm noi că pentru două luni, atât ține maxim. Trebuie să las pentru acasă piese, lansări, totul pregătit”, a dezvăluit el pentru Cancan.ro.

Citește și:
Gigi Hadid și Bradley Cooper, fotografiați în ipostaze romantice la o întâlnire în New York. Cum a atras supermodelul atenția

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people