Irina Fodor, mărturisiri despre experiențele inedite din Laponia. Prezentatoarea TV este în vacanță împreună cu soțul ei și fiica lor

Irina și Răzvan Fodor au parte de momente minunate în vacanța din Laponia.

Irina Fodor, mărturisiri despre experiențele inedite din Laponia. Prezentatoarea TV este în vacanță împreună cu soțul ei și fiica lor

Irina Fodor a împărtășit cu fanii ei mai multe detalii despre vacanța pe care o petrece în Laponia împreună cu soțul ei, Răzvan Fodor, și fiica lor, Diana. Prezentatoarea TV a fost impresionată de experiențele de care a avut parte până acum și a ales să le povestească și fanilor ce activități a făcut alături de familia ei. 

Pe contul ei de Instagram, Irina Fodor a spus că într-una dintre zilele din vacanța din Laponia au ales să meargă până în satul lui Moș Crăciun. 

„O zi din vacanță am dedicat-o excursiei până la Rovaniemi. Deși din Levi (unde am fost noi cazați) și până la satul lui Moș Crăciun sunt vreo 170 de km, a fost unul dintre cele mai frumoase drumuri pe care le-am parcurs până acum. În stânga și în dreapta șoselei, doar pădure troienită, totul alb și un răsărit atât de frumos, încât ne-a emoționat extraordinar. Despre satul Moșului, numai de bine: nouă ni s-a părut superb. N-am avut suficient timp încât să ne săturăm de el, dar poate cine știe? Om mai ajunge vreodată”, a povestit Irina Fodor. 

Una dintre experiențele spectaculoase pe care le-au bifat a fost să vadă Aurora Boreală, de care prezentatoarea a fost extrem de încântată. 

„Ok, noi nu ne vedem prea bine, asta e… Dar vă garantez că aveam zâmbetul până la urechi și nu ne mai încăpeam în piele de fericire că pe cer este Aurora. Pentru că nu se vede nici ce ne înconjoară, trebuie să precizez că am fost pe un lac înghețat, în mijlocul pădurii lapone, pentru a vedea minunăția asta de pe cer. Am avut și un dram de noroc, pentru care sunt recunoscătoare, căci, uneori, oricât ai vâna-o, nu vrea să se arate.”

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

De asemenea, Irina Fodor, soțul ei și fiica lor s-au plimbat și cu o sanie trasă de reni

„A doua zi în Laponia. Magică! Ne-am plimbat cu renii, apoi cu husky, am admirat pădurea laponă, ne-am dat cu sania până ni s-au făcut obrajii roșii ca focul și nu ne-am mai simțit picioarele și am tot gustat preparate locale pe la tot felul de restaurante- chiar, vis-a-vis de asta, pe aici mi se pare că se mănâncă foooarte sărat. Gustos, dar sărat.”

Înainte de a pleca în vacanța în Laponia, Irina Fodor a detaliat întregul plan pentru această călătorie, dezvăluind cum s-au lăsat convinși de prietenii lor să îi însoțească. Adela Popescu și Radu Vâlcan plănuiau să plece în această vacanță, actrița povestindu-i prezentatoarei de la Antena 1 ce lucruri incredibile vor vedea în Laponia. Fiind acaparată de toate planurile expuse de Adela Popescu, Irina Fodor a fost foarte încântată atunci când soțul ei s-a lăsat și el convins să plece în vacanță.

„Prietenia adevărată e atunci când îi trimiți un mesaj subtil prietenei tale, și ea știe ce are de făcut, fără prea multe explicații. Să vă zic cum am procedat. A scris Adela Popescu pe Facebook (sau pe Insta, nici eu nu mai știu) că pleacă la Moșu, în Laponia. I-am lăsat și eu un mesaj timid la postare, că mvaai, ce frumos, ce mi-ar plăcea și mie… înțelegeți voi. Ce credeți că a făcut? A pândit momentul, o întâlnire comună, și s-a apucat de făcut psihologie inversă, laterală și cu spatele, cu mare atenție în oglinda retrovizoare, unde nu-l scăpa din priviri pe Fodor. Asta în timp ce îmi povestea mie ce frumusețe îi așteaptă pe tărâmuri înzăpezite, cu săniuțe trase de husky, unde renii zburdă liniștiți sub aurora boreală, iar Moș Crăciun stă la povești cu tine. Eu mă tot înduioșam și mă tot miram, în timpul ăsta. Capcana a făcut clanc! și l-a prins nemilos pe Fodor. Pe scurt, mergem și noi în Laponia!”, a scris Irina Fodor pe Instagram.

Citește și:
Câți bani ar fi câștigat Ada și Tony Galeș pentru cele 6 săptămâni de America Express. Suma este considerabilă

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people