Irina Fodor face dezvăluiri despre emisiunea America Express. Ce s-a întâmplat, de fapt, în culise: „Au făcut pas cu pas cursa alături de noi”

Într-un interviu acordat recent, Irina Fodor a vorbit despre problemele cu care echipa de producție s-a confruntat pe durata filmărilor.

Irina Fodor face dezvăluiri despre emisiunea America Express. Ce s-a întâmplat, de fapt, în culise: "Au făcut pas cu pas cursa alături de noi"

Irina Fodor este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de la Antena 1, care a fost implicată în proiecte televizate renumite. Ea a preluat ștafeta de la Gina Pistol și a prezentat „Chefi la cuțite” și „Asia Express”, show devenit acum America Express.

Așa cum probabil știi, filmările pentru fiecare sezon America Express durează aproximativ două luni și jumătate, în țări îndepărtate și nu de puține ori periculoase. Cel mai recent sezon, care a fost difuzat la finalul anului trecut, s-a filmat în Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile au fost pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România a fost aprigă și de această dată.

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș au fost concurenții care au spus un DA hotărât provocării celui de-al șaselea sezon America Express. Echipa formată din Sânziana Negru și Laura Giurcanu a fost cea care a obținut marele premiu.

Irina Fodor, dezvăluiri din culisele America Express

Într-un interviu acordat recent, Irina Fodor a vorbit despre problemele cu care echipa de producție s-a confruntat pe durata filmărilor.

„În aparență sunt delicată și drăguță, dar să știi că am un spirit de războinic! Bine, acolo îmi este și simplu să spun treaba aceasta, suntem înconjurați tot timpul de oameni care ne poartă de grijă, mai ales în țările în care există riscuri. Anul acesta, spre exemplu, am avut o echipă de securitate extinsă. Am avut o echipă de securitate înarmată. Lucrurile au fost mult mai liniștitoare pentru noi, știind că sunt tot timpul acolo, pe o rază de 2-3 kilometri în jurul nostru, dar și în jurul concurenților. Au făcut pas cu pas cursa alături de noi, au stat tot timpul în spatele concurenților care luau autostopul în așa fel încât să nu ne piardă pe niciunul din ochi și să fie siguri că putem să ducem proiectul la capăt frumos și liniștit, așa cum trebuie!”, a povestit Irina Fodor pentru Ego.ro.

Prezentatoarea a mai povestit că întreaga echipă de producție este formată din peste 100 de persoane și pentru siguranța concurenților, o echipă de la securitate a însoțit fiecare cuplu de participanți pe toată durata probelor.

„Nu, nu sunt români! Este un nucleu de șefi de securitate care au în fiecare țară o echipă, spre exemplu echipa din Columbia. Este foarte important să ai o echipă locală. Aici nu mă refer doar la securitate! Noi avem și echipa locală de asistenți de producție, LPA. Sunt oameni care trebuie să știe cum merg lucrurile în locul respectiv, să aibă habar de adrese și locații. Pe noi ne ajută foarte mult! Suntem o echipă mixtă, enormă. Suntem 120 de persoane. Sunt oameni de peste tot, din Franța, din Argentina, din Spania, din Belgia. Un om! (n.r. un om din securitate are fiecare echipă de concurenți) Spre deosebire de echipe, ținând cont că la ei nu este posibil, la mine cel de la securitate stă cu mine în rulotă. Eu am o echipă dedicată, se numește host team. Pe lângă echipa mea din România, există acest LPA, adică asistentul de producție, cel de la securitate și șoferul”, a mai povestit prezentatoarea pentru sursa citată.

Citește și:
Motivul pentru care Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu au refuzat să participe la Power Couple: „Ne-ar fi plăcut să fim acolo”

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people