Irina Fodor, dezvăluiri despre momentele mai puțin plăcute de la America Express: „Mi-a cam dat fiori…”

Drumul Aurului a dus cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Irina Fodor, dezvăluiri despre momentele mai puțin plăcute de la America Express: "Mi-a cam dat fiori..."

Se apropie finalul sezonului cu numărul cinci al show-ului plin de adrenalină America Express, care a pus la mare încercare vedetele în probe extrem de dificile. Cele nouă echipe au pornit într-o aventură unică, în care și-au depășit limitele și au trecut prin situații greu de imaginat. Sfârșitul sezonului se apropie cu pași repezi, iar finala, care va fi difuzată pe 26 aprilie, va desemna cea mai puternică echipă. Cele trei echipe care luptă pentru marele premiu sunt: Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Andreea Antonescu și Andreea Bălan și Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și-n lat, sezonul 5 a schimbat continentul și s-a mutat în America. Drumul Aurului a dus cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri. După varianta italiană, Antena 1 este a doua televiziune din lume care pornește pe acest traseu.

Traseul ales de producători nu a fost unul lipsit de probleme, dat fiind țările destul de periculoase pe care le-au străbătut concurenții. Probleme au existat însă și pentru Irina Fodor, îndrăgita prezentatoare povestind că a fost la un pas de a fi răpită.

„A fost un moment care mi-a cam dat fiori, să îți spun sincer. Eram într-o piațetă, așteptam concurenții, când cel care ne supraveghea, de la echipa de securitate, s-a schimbat la față și ne-a spus că trebuie să plecăm de acolo exact în momentul acela. Nu ne-a lăsat să mai strângem pupitrul, pur și simplu ne-a luat pe sus și ne-a băgat la parterul unei clădiri, într-o cafenea. Ce m-a speriat mai tare a fost că LPA-ul (adică un translator, un ghid local, arondat echipei noastre) a zis că lui îi e teamă și nu ar mai vrea să continue în proiectul nostru”, a declarat Irina Fodor într-un interviu acordat VIVA!.

Prezentatoarea a dat și detalii despre ceea ce s-a întâmplat în acele momente.

„Am aflat între timp și ce se întâmplase: niște indivizi ne făceau poze și se pare că aceasta este strategia atunci când vor să documenteze o posibilă victimă, ca să afle dacă și ce răscumpărare pot primi. Bine, nu s-a dovedit până la urmă dacă a fost o alarmă falsă și oamenii ne făceau poze din curiozitate sau dacă într-adevăr erau motive de îngrijorare, dar a fost bine că s-au luat masuri de precauție rapid”, a completat ea.

Citește și:
Lindsay Lohan va deveni mamă pentru prima oară. Modul inedit în care a dat marea veste

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people