Irina Fodor dezvăluie dinamica relației cu Răzvan Fodor. Cum reacționează artistul când soția sa trece prin provocările de la America Express: „Știa că nu ajută”

Irina Fodor a oferit detalii inedite despre relația ei cu Răzvan Fodor și cum și-au împărțit sarcinile, mai ales în perioada în care ea este plecată la filmări pentru "America Express".

Irina Fodor dezvăluie dinamica relației cu Răzvan Fodor. Cum reacționează artistul când soția sa trece prin provocările de la America Express: "Știa că nu ajută"

Irina și Răzvan Fodor formează un cuplu emblematic și durabil în peisajul showbiz-ului din România, având o familie superbă alături de fiica lor, Diana. Cu toate acestea, în timpul filmărilor pentru America Express, prezentatoarea TV este departe de familie pentru câteva luni, confruntându-se cu provocări extreme. Într-un interviu acordat pentru Ego.ro, vedeta a vorbit despre dinamica relației sale cu Răzvan și modul în care acesta gestionează situațiile de criză.

Irina Fodor este o figură bine cunoscută în lumea televiziunii, prezentând două dintre cele mai populare emisiuni, „America Express” și „Chefi la cuțite”. De asemenea, și Răzvan Fodor se bucură de un succes notabil. Vedeta de la Antena 1 a mărturisit că se simte norocoasă pentru faptul că a întâlnit de-a lungul timpului persoane prietenoase, care i-au transmis energie pozitivă.

„Știi care este cel mai mare noroc al meu? Am întâlnit, de-al lungul timpului, oameni foarte mișto! Nu pot să îmi aduc aminte de vreun moment în viață în care cineva a încercat să îmi pună o piedică, metaforic vorbind. Nu știu ce planuri sunt pentru mine, dacă este ceva ce atrag sau ceva ce ofer la schimb, dar am avut prieteni, colegi de muncă și oameni, în general, pe care i-am întâlnit în viața mea, extraordinar de buni!”

Cum trec Irina și Răzvan Fodor peste situațiile limită

În plus, Irina Fodor a menționat că relația ei cu partenerul său nu a fost marcată de probleme. Cu toate acestea, vedeta a subliniat faptul că, în fața provocărilor externe care îi pun pe ei și pe familia lor în situații dificile, ea și Răzvan Fodor comunică eficient pentru a depăși aceste momente.

„În căsnicie nu, nu am avut vreo problemă de cuplu niciodată! Dar, evident, toată lumea trece prin momente cu părinții, cu rudele, cu casa, cu mașina, cu ratele! Așa este și la noi. Avem o viață de oameni obișnuiți, singura diferență este că ne vedeți la televizor! Viața noastră decurge obișnuit, avem aceleași griji ca oricine altcineva. Au fost mici momente în care ne întrebam ce facem mâine, doar că mereu am făcut echipă! Fiecare a venit cu o idee și împreună am trecut hopul!”

Irina Fodor și echipa de la America Express au întâmpinat diverse provocări pe parcursul filmărilor, abordându-le cu profesionalism. Vedeta a împărtășit că, deși soțul ei a avut temeri legate de siguranța ei, nu i-a exprimat niciodată frica, conștient că acest lucru nu ar fi de ajutor.

„De speriat nu se sperie! Ne e greu să fim atâta timp despărțiți! Îmi e greu și mie, îi e greu și lui! Sunt multe motive, iar unul este cel pur practic. Funcționăm ca o echipă și acasă, avem lucrurile împărțite foarte bine, știm imediat când celălalt are nevoie de ajutor. Îi rămân toate pe cap când plec, evident.

Îi este greu să gestioneze uneori casa și mersul la filmări, el fiind stâlpul familiei! Probabil că se sperie, dar nu mi-o spune niciodată! Anul trecut am trecut prin 3 cutremure, prin tot felul de situații! Autoritățile locale ne anunțau că există activitate seismică de la un vulcan. Erau tot felul de situații de acest gen, sigur era cu inima cât un purice și el! Eu eram la mii de kilometri depărtare și 8 ore diferență de fus orar. Știa că nu ajută să îmi zică: ‘Țuca, îmi e frică pentru tine!’. Nu, niciodată! (n.r. nu a chemat-o acasă) Știe cât de serioasă sunt atunci când promit ceva. Acest proiect este o responsabilitate pentru mine! În nicio secundă nu aș părăsi echipa doar pentru că mi s-a făcut frică într-un moment!”

Citește și:
O imagine cu Georgina Rodriguez, cenzurată în Iran. Care a fost motivul?

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people