Irina Fodor a împlinit 36 de ani. Surpriza de care a avut parte prezentatoarea de ziua ei de naștere: „Recunoscătoare…”

Irina Fodor a fost luată prin surprindere cu ocazia zilei sale de naștere.

Pe 13 septembrie, Irina Fodor a împlinit 36 de ani. Cu ocazia zilei sale de naștere, prezentatoarea TV a avut parte de o surpriză pe cinste și a împărtășit cu fanii bucuria ei. 

În ziua în care Irina Fodor a împlinit 36 de ani, prezentatoarea a petrecut alături de cei dragi. De asemenea, a fost plăcut surprinsă de prezența unei persoane importante la aniversarea ei. Este vorba de nimeni alta decât Nadia Comăneci. Irina Fodor s-a pozat alături de fosta mare gimnastă și a transmis un mesaj special despre întâlnirea lor. 

„Așa surpriză minunată? Nu există ce emoție am simțit! Recunoscătoare până la cer!!!”, a scris Irina Fodor pe Instagram.

De asemenea, Răzvan Fodor i-a făcut soției sale o superbă declarație de dragoste cu prilejul aniversării sale. 

„Din 36 de ani împliniți azi, de 16 ani o iubesc fără întrerupere. La mulți ani, franțuzoaica mea!”, a transmis Răzvan Fodor. 

Irina și Răzvan Fodor formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi sunt căsătoriți din 2010 și au împreună o fiică, pe nume Diana.

În cadrul unui interviu acordat recent, Irina Fodor a oferit câteva detalii inedite despre începutul relației cu Răzvan.

„Eu eram aia geloasă, când eram și eu mai mică și mai aprigă. Între timp, m-am prins că, pur și simplu, toată lumea îl iubește și nu e niciun pericol. (zâmbește) Ca să nu mai spun că el a fost tot timpul înțeleptul pe zona asta: a fost mereu foarte deschis și nici nu mi-a dat vreodată motive de gelozie. Ca să trag o concluzie, ne știm toate parolele, dar din rațiuni ce țin de siguranță și organizare, fără legătură cu gelozii”, a povestit prezentatoarea pentru Viva.ro.

În ceea ce privește secretul relației ei de durată cu Răzvan Fodor, Irina mărturisește că, în cazul lor, iubirea este cel mai important aspect.

„Dacă aș avea o soluție sigură pentru o căsnicie fericită, aș împărtăși-o cu drag și fără costuri ascunse. (zâmbește) Nu cred că deține cineva adevărul absolut când vine vorba despre relații, e vorba despre compatibilitate, chimie, toleranță, dorința de a avea alături un partener în tot și în toate, valorile despre familie, comunicare, simțul umorului… sunt multe la mijloc. Nu vreau să sune arogant, dar pur și simplu ne iubim, cred că de asta merge totul bine în căsnicia noastră”, a mai spus Irina pentru sursa citată.

Irina Fodor a vorbit recent despre relația cu soțul ei. Prezentatoarea TV a fost întrebată cum ar fi dacă ar avea posibilitatea să joace într-un film sau serial alături de Răzvan Fodor, iar răspunsul ei a fost surprinzător. Răzvan Fodor nu este deloc străin de lumea actoriei, iar de-a lungul anilor a interpretat roluri în mai multe seriale, cum ar fi „Păcatele Evei”, „Om sărac, om bogat”, „Daria, iubirea mea”, „Cu un pas înainte”, „Îngerașii”, „Aniela”, „Iubire și onoare”, „Adela” și „Bravo, tată!”.

„Cred că m-aţi închis aici, nu mi-am imaginat niciodată că aş putea să joc cu Răzvan în vreun serial, mai ales că nu e domeniul meu de activitate. Cred că mai degrabă un reality ar fi potrivit pentru noi, pentru că, el cel puţin, e un personaj fără să fie nevoie să joace vreun rol. (râde) Dacă ar trebui neapărat să aleg, cred că într-o comedie ne-am potrivi cel mai bine', a declarat Irina Fodor pentru tvmania.ro

Irina Fodor a făcut mărturisiri și despre fiica ei, Diana, în vârstă de 13 ani, și despre pasiunile pe care le are ea în prezent. Prezentatoarea TV a dezvăluit că ea are mai multe preocupări acum și încă nu este convinsă de drumul pe care vrea să îl urmeze pe mai departe.

„La 13 ani, Diana experimentează şi explorează: e atrasă de muzică în general, cântă la pian, face parte dintr-un cerc de teatru şi merge la concursuri prin ţară cu piesele pe care le joacă, dar îi plac şi ştiinţele, e şi aventuroasă, îi place mişcarea, îi place să înoate… Nu ştim exact ce va decide să facă mai departe, cum se vor contura pasiunile ei, dar noi suntem bucuroşi că orice face, face cu entuziasm şi suflet, şi o susţinem necondiţionat”, a adăugat prezentatoarea pentru sursa menționată.

Citește și:
Emmy 2024: premiile care contează și starurile care au dominat covorul roșu

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people