Irina Fodor a dezvăluit o imagine de colecție cu Răzvan Fodor, de la începutul relației lor: „Doi îndrăgostiți”

Irina Fodor a publicat o imagine de colecție alături de soțul ei, Răzvan Fodor, de la începutul relației lor.

Irina Fodor a dezvăluit o imagine de colecție cu Răzvan Fodor, de la începutul relației lor: „Doi îndrăgostiți”

Irina Fodor este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din showbiz-ul autohton. Vedeta a cucerit publicul de la primele sale apariții, iar în ultima perioadă a făcut parte din proiecte televizate de succes precum America Express sau Chefi la cuțite. Dincolo de cariera sa înfloritoare, Irina este o mamă dedicată și o soție foarte iubitoare.

Prezentatoarea TV are o comunitate strânsă de admiratori pe rețelele de socializare, cu care obișnuiește să împărtășească noi detalii din viața de familie. De această dată, fanii au fost uimiți să o vadă pe vedetă într-o ipostază mai puțin știută. Irina Fodor s-a întors cu ceva ani în urmă și a dezvăluit o fotografie cu soțul ei, Răzvan Fodor, de la începutul relației lor.

Irina și Răzvan Fodor, imagine de colecție de la începutul relației

Irina Fodor a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie ce datează din luna februarie a anului 2009, când era la începuturile relației cu Răzvan. Cei doi au fost surprinși într-o ipostază romantică, vedeta fiind ținută în brațe de partenerul ei și sărutată pe obraz. Zâmbetul larg al Irinei este dovada că era, încă de atunci, foarte îndrăgostită de artist.

„Am primit poza asta frumoasă, cu doi îndrăgostiți.❤️ Le mulțumesc prietenelor mele din copilărie că au avut inspirație să imortalizeze una dintre primele veniri ale maestrului la Buzău”, a scris Irina Fodor în dreptul fotografiei.

Irina și Răzvan Fodor sunt împreună de aproape 16 ani și au împreună o fiică de 11 ani, pe nume Diana. Cei doi formează o echipă excelentă și se înțeleg de minune. Prezentatoarea de la America Express și soțul ei obișnuiesc să se tachineze reciproc în public și își arată deschis dragostea unul față de celălalt.

Fanii îi apreciază pentru transparența cu care discută despre momentele plăcute și delicate din viața lor. Într-un interviu recent, Irina Fodor a vorbit despre căsnicia cu soțul ei și despre mici conflicte care apar din când în când în relația lor de cuplu.

„El este un om foarte pasional și uneori îi atrag atenția dacă își apără prea vehement ideile… fixe. Nu le-aș numi chiar reproșuri, mai degrabă pot să spun că umblu la reglajul fin. (râde) El a fost foarte sincer și deschis încă de la începutul relației noastre, așadar, am luat decizia că omul ăsta mi se potrivește perfect, cu bune și cu rele, în deplină cunoștință de cauză. 16 ani mai târziu, faptele îmi arată că instinctul a funcționat impecabil”, a declarat Irina Fodor pentru VIVA!.

Prezentatoarea a recunoscut că mai există unele mici conflicte în relația cu Răzvan Fodor, însă se mândrește cu faptul că familia ei este foarte veselă și ocolită de drame.

„Se râde mult în familia noastră, se râde chiar și când poate nu e neapărat de râs, dar așa ne-am învățat noi să trecem peste momente mai dificile. Normal că nu suntem tot timpul de acord, că mai apar mici conflicte, doar că ce ne face să găsim o cale de mijloc, întotdeauna, este faptul că niciunuia dintre noi nu îi pică bine să îl vadă pe celălalt supărat sau îmbufnat, iar asta tot din iubire vine și din faptul că ne pasă de partener. E drept însă că o ceartă cu adevărat serioasă nu a existat până acum. Sau poate nu am făcut-o noi serioasă”, a mai declarat Irina Fodor pentru sursa citată.

Citește și:
Cum au ajuns Delia și Lora în conflict din cauza unei melodii: „Eu am semnat cu ea, pentru că m-a plătit’

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people