Ipostaza neașteptată în care a fost surprinsă Meghan Markle

Meghan Markle a fost criticată pentru că a jucat într-o reclamă pe Instagram pentru compania de cafea Clevr Blends.

Ipostaza neașteptată în care a fost surprinsă Meghan Markle

Meghan Markle a fost criticată pentru că a jucat într-o reclamă pe Instagram pentru compania de cafea Clevr Blends. Ducesa de Sussex în vârstă de 42 de ani a portretizat o stagiară în fiecare scenă a videoclipului, în timp ce Hannah Mendoza, directoarea executivă a brandului de băuturi, a făcut un „tur” al sediului lor.

Meghan Markle, într-o reclamă la cafea

Ea a trecut pe lângă Markle care „împacheta cu dragoste… cafele cu lapte” cu „echipa de îndeplinire”, glumind: „Ei ascultă Britney Spears pe repeat din 2002”.

„Vreau să fac o mare urare echipei noastre extraordinare Clevr de aici, de la sediul central. Fără ei, noi nu suntem nimic”, a început Mendoza.

Ulterior, Hannah Mendoza a vorbit de la biroul ei, în timp ce Ducesa de Sussex tasta la un computer pe fundal: „Aici se află echipa noastră digitală foarte inteligentă, doar puțin tocilară, care se asigură că site-ul nu se blochează din nou, așa cum s-a întâmplat anul trecut”, a spus Mendoza.

Co-fondatoarea Clevr a continuat să se plimbe prin birou, în timp ce Meghan Markle i-a înmânat o ceașcă de cafea a brandului: „În cele din urmă, lipiciul care ne ține literalmente pe toți împreună”, a spus Hannah Mendoza. „Echipa noastră incredibilă și rezistentă de operațiuni care a ajutat ca 2023 să fie un succes atât de mare.”

Ulterio, Meghan Markle, care părea foarte ocupată, a trecut pe lângă ea și a încercat să dea pumn în pumn în semn de salut cu un angajat în timp ce strângea un dosar și ținea un telefon la ureche. Când a ratat gestul, a chicotit și a ieșit din cameră. Mai mulți utilizatori de Instagram au luat cu asalt secțiunea de comentarii pentru a-i aduce critici lui Markle pentru că a jucat într-o reclamă la cafea la trei ani după ce a renunțat la funcțiile sale regale.

Internauții s-au împărțit în două tabere

„Bănuiesc că asta este ea care își face 1 oră pe săptămână de muncă. De la reprezentarea regretatei regine la un ambalator”, a scris o persoană. „Cum au căzut cei puternici. Îmi place 🤣🤣🤣🤣🤣”. Altcineva a adăugat: „Haha, Ducesa de Instagram, ce cădere din grație”. Alți troli au numit gestul „disperat” și „crâncen”, în timp ce un critic dezamăgit a scris: „De la palat la acest lucru 🤦🏻‍♀️.”

Cu toate acestea, unii au găsit-o pe Markle amuzantă și au aplaudat-o pentru că s-a întors la actorie „acolo unde îi este locul”. Un fan a exclamat: „Lipiciul care ține totul împreună 😍😍😍😍 Am fost lipită de ea din 2011, în perioada în care era în Suits ♥️.” Un altul a subliniat că angajatul pare „foarte familiar”, iar un al treilea a scris: „Departamentul vostru de resurse umane face o treabă excelentă în a descoperi talentele! 😂”

Meghan Markle, care este investitoare în companie, bea Clevr de ani de zile și chiar a apărut într-unul dintre clipurile de pe Instagram ale brandului în februarie. Reclama Ducesei de Sussex pentru acest brand vine pe fondul zvonurilor potrivit cărora ea „își face o strategie” pentru o revenire la Hollywood.

Citește și:
Raluca Bădulescu, declarații inedite despre planurile de Sărbători și ce cadou își dorește de la iubitul ei: „Merg și surprizele, dar…'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people