Ipostaza neașteptată în care a fost surprins Radu Ștefan Bănică. Imagini virale cu actorul

Radu Ștefan Bănică a fost surprins într-o ipostază inedită și neașteptată.

Ipostaza neașteptată în care a fost surprins Radu Ștefan Bănică. Imagini virale cu actorul

Radu Ștefan Bănică reușește să dovedească pe zi ce trece că succesul său se datorează exclusiv talentului și muncii sale, și nu numelui celebrului său tată. Fiind actor, el și-a extins acum abilitățile și în domeniul muzicii, lansându-și recent prima sa piesă single. Cu toate că este un artist cu multiple talente, acesta nu ezită să se implice și în muncă obișnuită.

Radu Ștefan Bănică, surprins în ipostaze neașteptate

În România, a fost lansat recent un film care a captat atenția oamenilor de toate vârstele. Pentru că se află în rândul artiștilor tineri, care își doresc să rămână în pas cu tendințele actuale, Radu Ștefan Bănică și-a unit forțele cu alți tineri cunoscuți pe rețelele de socializare pentru a crea un filmuleț amuzant pe TikTok, în care el interpreta rolul unui vânzator de bilete de film.

Această scurtă producție a cucerit rapid publicul și a adunat sute de mii de vizualizări și comentarii entuziaste. Prin intermediul acestui filmuleț, fanii au avut ocazia să-l vadă pe tânărul artist într-un alt context, departe de imaginea de fiu al unei personalități îndrăgite a industriei noastre artistice.

@claudisky La ce film mergem oare?🤣 IG:claudiskyy #claudisky #film #barbie #romania ♬ original sound – ⚜️CLAUDISKY⚜️

Fiul lui Ștefan Bănică a vorbit despre aspirațiile sale

Radu Ștefan Bănică are o carieră de succes în actorie. Fiul lui Ștefan Bănică este implicat în mai multe proiecte și vrea să se concentreze și pe muzică, acolo unde speră să aibă parte de aceleași aprecieri. Radu Ștefan Bănică a participat în show-ul „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1 și face parte din juriul emisiunii „Vedeta familiei' de la TVR 1, alături de Elena Gheorghe și Matilda Pascal Cojocărița. Fanii sunt curioși să afle dacă ar participa și într-o competiție diferită și plină de provocări, precum Asia Express, iar artistul a răspuns la întrebarea asta.

„Dacă se ivește ocazia, de ce nu”, a declarat Radu Ștefan Bănică pentru unica.ro

Într-o ediție a emisiunii „Duet cu Alexandra” condusă de Alexandra Ungureanu, Radu Ștefan Bănică a fost invitat și a împărtășit povestea sa. Artistul a dezvăluit că încă de la o vârstă fragedă, își dorea să se implice în muzică. Cu toate acestea, la îndemnul tatălui său, a ales să urmeze o altă direcție în viață.

„Eu când eram mic am spus că vreau să fiu artist, vreau să cânt, să am stadioane și îmi spune tata că „muzica nu e o meserie, este un hobby. Dacă vrei meserie, te faci actor.” Am zis că fac studiile de actorie, să am diplomă, și hobby-ul, muzica, merg mână în mână. Cred că se referea la hobby prin faptul că dacă vrei muzică te duci la Conservator. Am vrut de mic să fiu artist, să cânt și n-am cântat până la 18 ani. Am făcut pian 10 ani, dar n-am putut cu vocea. Am avut un trac și o groază să deschid gura față de oricine. Cântam singur și îmi dădeam seama cam ce pot să fac. Mă închideam în mașină, mă duceam în garaj, să nu mă audă nimeni. După pandemie a venit momentul de reflectare.”

Citește și:
Cher are o nouă afacere. Brand-ul artistei te va surprinde

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people