INNA, imagini din vacanța în Thailanda. Cum a fost fotografiată artista

INNA s-a bucurat din plin de o vacanță în Thailanda.

INNA, imagini din vacanța în Thailanda. Cum a fost fotografiată artista

INNA a surprins pe toată lumea cu imaginile pe care le-a publicat din vacanța în Thailanda. Artista a plecat alături de partenerul ei, Deliric, și amândoi au împărtășit cu fanii lor de pe rețelele de socializare cadre superbe din escapada lor. 

Pe Instagram, INNA a publicat un video care conține câteva cadre cu experiențele de care s-a bucurat în Thailanda. Artista este activă pe social media și obișnuiește să își țină la curent fanii cu momentele din viața ei personală, dar și profesională, și au fost încântați și de această dată. 

De asemenea, și Deliric a postat câteva imagini din vacanța petrecută cu INNA în Thailanda. 

INNA și Deliric formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc, iar imaginile cu cei doi strâng zeci de mii de aprecieri în social media în timp record.

La începutul anului 2023, INNA a fost cerută în căsătorie de partenerul ei, Deliric. Artista nu a nu a oferit atunci mai multe detalii despre cererea în căsătorie, ci doar a lăsat să se înțeleagă uimirea sa în descrierea imaginilor. INNA a vorbit însă despre acest moment special din viața ei într-un interviu acordat la scurt timp după ce a avut loc cererea.

„A fost o surpriză și pentru mine, nu doar pentru voi, chiar nu mă așteptam. A venit într-un moment în care eram supărată din cauza stării de sănătate a bunicii mele, foarte tristă, pentru că știam ce urmează, și cererea în căsătorie a fost fericirea supremă. Practic, un rollercoaster emoțional. Dar e fericire pură când vine un astfel de gest de dragoste de la omul pe care îl iubești și alături de care te vezi pentru tot restul vieții”, a povestit artista într-un interviu acordat revistei VIVA!.

Cântăreața a vorbit deschis despre legătura sa cu logodnicul ei, chiar și atunci când subiectul implică aspecte intime. Ea nu se descrie drept o persoană geloasă, dar admite că astfel de situații sunt esențiale în relație.

„Nu sunt o persoană extrem de geloasă, ci o doză mică, necesară. (râde) Nici Toto nu este gelos, deci nu e un issue. Și, cum spuneam, ne înțelegem meseriile, atenția la care suntem expuși… ne cunoaștem foarte bine unul pe celălalt și cred că fiecare are capacitatea de a admite când el este cel care greșește și să își ceară scuze sau să îl asculte pe celălalt atunci când poate are un moment mai delicat. Nu am avut niciodată momente atât de tensionate încât să ne gândim la terapie de cuplu”, a declarat INNA pentru VIVA!.

În ceea ce îl privește pe Deliric, cântăreața are numai cuvinte de laudă la adresa lui.

„Este creativ, smart, iubitor, amuzant, ne place amândurora să călătorim, mă inspiră prin tot ceea ce face”, a declarat ea pentru sursa citată.

Citește și:
Alina Eremia s-a logodit după 8 ani de relație! Cum arată inelul primit de la iubitul ei, Edi Barbu

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people