INNA a dezvăluit imagini inedite cu mama ei, în culisele unui concert. Cum a surprins-o artista

INNA a surprins-o pe mama ei într-o ipostază inedită, în culisele unui concert.

INNA a dezvăluit imagini inedite cu mama ei, în culisele unui concert. Cum a surprins-o artista

INNA, una dintre cele mai renumite artiste din România, este activă pe rețelele de socializare, însă păstrează o abordare discretă în ceea ce privește viața sa de familie. Recent, INNA a făcut o excepție și a împărtășit cu fanii săi o privire în culisele unui concert, arătând momentul în care mama sa impresionează cu mișcări de dans.

INNA a surprins un moment inedit cu mama ei

Vedeta este una dintre cele mai remarcate și iubite artiste din peisajul muzical, atât în România, cât și la nivel internațional. În timpul numeroaselor sale concerte, artista are parte uneori de prezența specială a mamei sale, care se alătură pe scenă și impresionează cu mișcări de dans inedite. Astfel, cântăreața a postat pe pagina sa de Instagram câteva imagini în care o surprinde pe mama ei dansând în culise.

sursa: Instagram
sursa: Instagram

Maria Apostoleanu, mama artistei, a rămas de obicei în umbra atenției publice, sprijinind-o pe fiica sa în toate aspectele vieții. Cu toate acestea, la unul dintre concertele artistei, Maria a surprins cu un spectacol impresionant în culise. Publicul și fanii au avut ocazia să vadă de unde provine talentul pentru dans al INNEI, întrucât Maria a prezentat mai multe mișcări de dans remarcabile.

sursa: Instagram

„Ai și public! Mamă, pe asta de unde ai învățat-o, mamă?”, îi spunea INNA.

INNA a vorbit deschis într-un interviu acordat recent despre relația cu părinții și copilăria ei, recunoscând că nu a fost un copil foarte cuminte, dar a avut o viață normală de adolescent.

„Alexandra mică era năzdrăvană. (râde) Nici Alexandra mare nu e așa departe. (râde) Eram super băiețel, mă jucam cu băieții, mă loveam des, îmi murdăream mereu rochițele și niciodată nu mă purtam cum sunt de obicei fetițele – diafane și cuminți. Așa că mama s-a obișnuit repede cu mine așa, dar era greu uneori să țină pasul cu toate micile năzdrăvănii pe care le făceam. Și o mare problemă era că nu îmi plăcea deloc matematica, deci… e clar că aveam niște note mici… (râde) Oops! Nu am făcut nebunii prea mari în adolescență, partea de chiul… da, e cumva normală la vârsta aceea. În rest, am avut o viață normală de adolescent.”, a declarat INNA în interviul acordat publicației VIVA!.

Artista a vorbit și despre momentele mai puțin plăcute din cariera ei, dar și despre experiențe memorabile pe care le-a trăit de-a lungul anilor.

„Au fost mici momente de deznădăjduire, în care multe puteau părea mai grave decât sunt. Dar mereu am încercat să rămân în echilibru și să învăț din fiecare experiență. Îmi este greu să fac un top al momentelor memorabile, cu siguranță au fost multe. Piese în topuri, muzica mea în filme și reclame internaționale, concerte pe marile scene ale lumii, colaborări de succes. Sunt recunoscătoare pentru absolut tot, chiar și pentru eșecuri. De fiecare dată, te ridici mai puternic după un episod mai puțin fericit”, a mai spus ea.

Citește și:
Cristina Ciobănașu, dezvăluiri despre iubitul ei: „I-am spus că nu are cum…'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people