Incidente la filmările America Express. Giulia Anghelescu și Vlad Huidu ar fi fost atacați cu arme

Filmările pentru noul sezon America Express sunt în plină desfășurare.

Incidente la filmările America Express. Giulia Anghelescu și Vlad Huidu ar fi fost atacați cu arme

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au o relație de mai bine de 15 de ani, iar cei doi sunt căsătoriți din 2012. Împreună au doi copii, iar căsnicia lor este una de invidiat. Artista și soțul ei se înțeleg foarte bine și găsesc mereu timp pentru a petrece împreună, iar aniversarea a 11 ani de căsătorie i-a găsit la filmările America Express.

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Încă de la început, concurenții au fost informați că țările unde au loc filmările sunt pline de pericole la orice pas. Toate echipele s-ar afla acum în Argentina, chiar dacă au existat deja și unele eliminări din competiție, aceasta fiind o măsură luată de producători pentru ca publicul să nu poată anticipa ordinea eliminării din show.

Potrivit cancan.ro, soții Vlad Huidu și Giulia Anghelescu au trăit momente terifiante, împreună cu operatorul care îi filma în permanență. Pe teritoriul Columbiei, echipa de la America Express, încărcată cu bagajul de călătorie și aparatura necesară realizării de materiale video, a fost atacată. Atacatorii ar fi fost niște hoți locali, foarte bine înarmați. Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu victime, cei trei scăpând teferi și nevătămați.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, încântați de participarea la concurs

Pentru Giulia Anghelescu și Vlad Huidu participarea la emisiunea America Express este o adevărată provocare, fiind și prima dată când cei doi iau parte la un reality show.

„Pentru noi America Express este poate aventura vieții. Ne așteptăm să fie pe cât de frumos pe atât de greu, însă suntem un cuplu extrem de unit, care a trecut prin multe încercări, așa că nu ne speriem prea ușor de obstacolele care vor apărea în calea noastră. Faptul că avem susținerea copiilor, a familiei și a prietenilor ne motivează și mai tare să dăm tot ce avem mai bun în această emisiune concurs. E prima dată când participăm la un reality show și ne dorim mult să ne descoperiți exact așa cum suntem în viața de zi cu zi. Noi suntem the badass couple, așa că să înceapă America Express.”, declarau Giulia și Vlad Huidu înainte de plecarea în competiție.

Într-un interviu acordat cu puțin timp înainte de a urca în avionul care îi duce spre concurs, cei doi au vorbit despre emoțiile pe care le au cu privire la participarea la America Express.

„Lumea care ne urmărește în online cam știe cum suntem, suntem extrem de direcți, suntem extrem de reali și fără nici un fel de perdea, așa că probabil dacă vor exista nervi, vor fi niște nervi reali”, a mărturisit artista în interviul acordat Antena Stars.

Giulia Anghelescu este cunoscută și iubită de publicul din România încă din copilărie, când aceasta a ajuns pe scenă pentru prima dată, la doar 6 ani, în cadrul spectacolului-emisiune pentru copii Tip Top Minitop, prezentat de regretatul Ioan Luchian Mihalea. Giulia și-a lansat primul său album în 1996, și a devenit mai târziu prezentatoarea unei emisiuni TV pentru adolescenți. Ea a făcut parte de-a lungul timpului din trupa pop Candy și a fost solista proiectului muzical DJ Project.

Citește și:
Jennifer Aniston, pregătită pentru o nouă relație?

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people