Imaginile cu Mădălina Ghenea care au stârnit controverse pe Internet. Cu cine a apărut actrița și ce reproșuri au fanii

Mădălina Ghenea a apărut în compania unui bărbat celebru în întreaga lume. Despre cine este vorba și cum au reacționat fanii?

Imaginile cu Mădălina Ghenea care au stârnit controverse pe Internet. Cu cine a apărut actrița și ce reproșuri au fanii

O serie de fotografii cu Mădălina Ghenea a stârnit câteva controverse pe rețelele de socializare. Actrița în vârstă de 36 de ani a apărut alături de un bărbat cunoscut de publicul larg, iar câțiva urmăritori de pe rețelele de socializare au criticat imaginile cu cei doi.

Pe rețelele de socializare, Mădălina Ghenea a apărut în compania celebrului designer Philipp Plein, alături de care actrița a fost în 2016 într-o scurtă relație. Fotografiile cu cei doi au fost realizate la Milano, iar ei s-au întâlnit cu scopul de a realiza o campanie publicitară.

Designerul a fost cel care a publicat imaginile pe contul lui de Instagram, iar la scurt timp a primit mai multe comentarii de la fani care l-au criticat pe motiv că s-a pozat cu Mădălina Ghenea, având în vedere că partenera lui, Lucia Bartoli, este din nou însărcinată și va naște în curând.

Cei doi mai au împreună un băiat, pe Rocket „Rocky” Halo Ocean. „Nu e frumos pentru soția ta”, „Unde este soția ta”, „Sper că aceasta este doar o reclamă”, „Este o campanie, liniștiți-vă”, „Este doar o ședință foto”, Relaxați-vă, amândoi au relații separate, este vorba despre publicitate pentru brand”, sunt o parte dintre comentariile pe care Philipp Plein le-a primit pe Instagram. 

În luna aprilie, Lucia BartoIi a anunțat pe Instagram că ea și Philipp Plein vor deveni părinți.

„Bebeluşul cu numărul 2! Ne simțim atât de entuziasmați și binecuvântați”, a scris Lucia BartoIi alături de un video în care le dezvăluie vestea fanilor ei.

De câteva luni, Mădălina Ghenea trăiește o poveste de dragoste alături de jucătorul de tenis Grigor Dimitrov, însă au fost puține ocaziile în care a vorbit despre relația lor. Actrița este una dintre vedetele discrete și nu obișnuiește să facă des mărturisiri despre viața ei personală, încercând până acum să o păstreze cât mai departe de lumina reflectoarelor. Actrița s-a remarcat pe plan internațional în Youth, în regia lui Paolo Sorrentino, având un rol cheie în film, al unei femei care deține informații esențiale pentru ancheta poliției. A jucat și în pelicula Urma, în regia lui Dorian Boguță, fiind primul rol într-un film românesc. 

Mădălina Ghenea are toate motivele să fie mândră de cariera ei. Pe plan profesional, actrița a bifat până acum nenumărate reușite. După apariția în House of Gucci, megaproducția lui Ridley Scott, în care a jucat alături de nume celebre de la Hollywood, printre care Lady Gaga, Adam Driver, Salma Hayek și Al Pacino, actrița a acceptat o altă provocare. Vedeta a avut oportunitatea de a juca în Deep Fear, un film în regia lui Marcus Adams, alături de Ed Westwick, cunoscut mai ales pentru rolul său, Chuck Bass, din celebrul serial Gossip Girl.

Citește și:
Ce a dezvăluit Răzvan Fodor despre conflictele cu soția lui, Irina, și cum trec peste momentele neplăcute din relația de cuplu: „Chiar nu mă plictisesc'

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people