Imaginile cu care Vlad Gherman a stârnit un val de reacții printre fani. Cum a fost surprins alături de Oana Moșneagu

Oana Moșneagu a postat imagini inedite alături de Vlad Gherman, care au stârnit curozități din partea fanilor.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit pe data de 6 aprilie, iar cei doi au împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare primele imagini după ce au spus marele „Da!”, în fata ofițerului de la Stare Civilă.

Vlad Gherman, imagini inedite alături de partenera lui

Vlad Gherman a împărtășit recent un clip pe Instagram în care apare alături de soția lui, în timp ce se îndreaptă spre filmările noului lor proiect, „Fete, filme și băieți”. În videoclip, cei doi actori sunt filmați relaxați în bena unei mașini, îmbrăcați în treninguri confortabile, în drum spre platoul de filmare. Oana și Vlad își arată afecțiunea unul față de celălalt, zâmbindu-și și schimbând un sărut.

„Pare Asia Express . Sper să vă văd și la această emisiune. Sunteți superbi. Un cuplu frumos”, „Asia Express, continuă”, „Sunteți minunați împreună! Radiați de fericire”, „Asia Express?”, „Sper să vă văd la Asia Express, veți fi un adevărat deliciu vizual”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Clipul a strâns rapid peste 7.000 de aprecieri, iar mulți dintre urmăritorii lor au lăsat comentarii legate de Asia Express. Mulți fani și-au exprimat dorința de a-i vedea pe cei doi concurând în populara emisiune, asemănând scena din benă cu modul în care participanții la Asia Express fac autostopul în timpul curselor. Deși nu există indicii clare că Oana și Vlad ar intenționa să participe la emisiune, dorința publicului de a-i vedea într-un astfel de format este evidentă.

În momentul de față, cuplul este implicat într-un proiect comun care le aduce multă satisfacție. Cei doi filmează pentru primul lor lungmetraj, „Fete, filme și băieți”, iar Oana a anunțat că filmările se apropie de final.

„Sunt maaaxim de entuziasmată să fiu în distribuția acestui film și mă bucur de fiecare etapă a lui. Ne vedem în sala de cinema!”, a scris Oana Moșneagu pe internet.

De la ce se ceartă cei doi

Recent, actorul a vorbit deschis despre situațiile tensionate din relația lor. Vlad Gherman a admis că între el și Oana Moșneagu apar și momente de dezacord. A subliniat însă că nu le-ar descrie drept conflicte majore, ci mai degrabă ca mici divergențe. Aceste discuții izvorăsc în general din responsabilitățile lor zilnice și din activitățile casnice.

Vlad Gherman a dezvăluit că soția sa are standarde ridicate în ceea ce privește curățenia în locuință, preferând ca totul să fie mereu în ordine, în timp ce el nu ar fi deranjat de puțină dezordine.

Actorul a recunoscut că micile conflicte dintre ei se sting rapid și, la final, ajung să se amuze pe seama lor. Când vine vorba de cine face primul pas spre împăcare, acesta este de obicei el, deoarece a glumit spunând că Oana Moșneagu are întotdeauna dreptate.

„Spălat vase, curățenie și tot curățenie. Oana are un OCD, îi place să facă curat, nu poate să stea locului dacă nu e casa la dungă. Spre deosebire de mine, care n-aș avea nicio problemă să fie puțină dezordine. Dacă ar fi un motiv de ceartă, cam ăsta ar fi. Eu vin pentru că, de cele mai multe ori, ea are dreptate”, a declarat Vlad Gherman, la Știrile Antena Stars, potrivit Spynews.

Citește și:
Adelina Pestrițu, dezvăluiri despre fiica ei, Zenaida, și regulile pe care le-a stabilit pentru ea: „I-am explicat că excesul nu este bun…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people