Imaginile cu care Viviana Sposub a creat valuri pe internet. Cum au reacționat fanii: „Sarcină ușoară”

Viviana Sposub și-a luat fanii prin surprindere cu ultimele imagini postate în mediul online.

Viviana Sposub a stârnit curiozitatea fanilor cu cea mai recentă apariție a sa. Partenera lui George Burcea a lăsat să se vadă burtica, iar admiratorii au început să speculeze că ar putea fi însărcinată cu copilul actorului. Ulterior, vedeta TV a revenit pe internet cu explicații.

Viviana Sposub, imagini surprinzătoare

În vârstă de 27 de ani, Viviana Sposub, cunoscută pentru rolul său de prezentatoare la Antena 1, apoi la Pro TV și ulterior la Kanal D, are o relație de patru ani cu actorul George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan. După o perioadă petrecută în Statele Unite, unde Burcea a avut câteva proiecte profesionale, cei doi s-au întors în România. Recent, Viviana Sposub a creat valuri pe internet printr-un videoclip postat pe TikTok, în care, îmbrăcată într-o rochie neagră, mulată, și-a evidențiat burtica.

„Ai băgat aperitiv, prăjituri, pește, prăjituri, sarmale, prăjituri, friptură, prăjituri, dar tot aștepți tortul”, a fost mesajul ei, la care fanii au reacționat, unii spunând că aceasta e însărcinată. „Felicitări!”, „Ești însărcinată?”, „Zici că ești însărcinată”.

@viviana.sposub

I know Im not the only one

♬ Aia e până la urmă – Elena

Viviana Sposub a reacționat ulterior și le-a mulțumit fanilor, însă a spus că doar de la mâncare arată așa. „Nu am primit niciodată atât de multe felicitări pentru că am mâncat la nuntă 😂”.

Ce spune vedeta despre dorința de a deveni mamă

Viviana Sposub și George Burcea au traversat numeroase încercări împreună și, odată cu trecerea timpului, relația lor s-a consolidat din ce în ce mai mult. Tânăra a fost alături de iubitul ei chiar și în momentele când acesta era implicat în dispute juridice cu Andreea Bălan, iar George i-a oferit același sprijin în viața ei profesională.

Cu toate acestea, după câțiva ani de relație, au decis să ia o pauză, însă s-au împăcat după scurt timp. Viviana Sposub a călătorit în America, unde George Burcea lucra la anumite proiecte, hotărâtă să mai ofere o șansă relației cu omul alături de care a fost în ultimii ani.

Într-un interviu acordat recent, Viviana Sposub a vorbit despre dorința ei de a deveni mamă. Vedeta vrea să își întemeieze propria familia și este nerăbdătoare să facă la un moment dat și acest pas în viața ei.

„Îmi doresc foarte mult să fiu mamă. Nu știu dacă mă văd mamă în viitorul apropiat, dar cu siguranță voi fi mamă. Am simțit asta întotdeauna, îmi plac foarte mult copiii. M-aș bucura foarte mult să ajung și la acest capitol al vieții mele”, declarat Viviana Sposub pentru VIVA!

George Burcea și Viviana Sposub au vorbit de mai multe ori public în timpul relației lor despre dorința de a se căsători și de a-și întemeia o familie împreună.

„Normal că, iubind pe cineva, că îl iubesc foarte mult, normal că mi-aș dori să mă căsătoresc, dar nu vreau să grăbesc lucrurile! Mai ales că a avut și toată situațiunea asta pe care a trebuit să o rezolve și am zis că n-are rost să ne grăbim, că tot împreună suntem. La fel și cu copiii, când vrea Domnul, mai încolo. Eu îmi doream copii de pe la 20 de ani, atunci nu aveam cu cine. Și îmi doream mulți copii, vreo cinci. De când sunt cu George și văd cum e viața de părinte și petrec timp cu cele mici, îmi dau seama că e o responsabilitate foarte mare, viața ta se învârte în jurul copiilor! Și probabil o să mai aștept câțiva ani!”, povestea Viviana Sposub pentru Cancan.ro.

Citește și:
Reacția neașteptată a Ilonei Brezoianu după ce a participat la emisiunea Splash! Vedete la apă: „Iau decizii foarte proaste în viață…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people