Imagini VIRALE! Despre cine vorbeau Selena Gomez și Taylor Swift la Globurile de Aur și ce au discutat cele două

Selena Gomez ar fi vorbit, de fapt, cu prietena sa, Taylor Swift, despre Kylie Jenner și Timothee Chalamet la Globurile de Aur.

Imagini VIRALE! Despre cine vorbeau Selena Gomez și Taylor Swift la Globurile de Aur și ce au discutat cele două

Selena Gomez și Taylor Swift i-ar fi bârfit pe Kylie Jenner și Timothee Chalamet într-un videoclip viral surprins duminică seară la Globurile de Aur. Specialiștii în citirea pe buze au declarat pentru DailyMail că acestea discutau despre cuplu, ca un alt detaliu să le dea de gol.

Selena Gomez și Taylor Swift, video viral de la Globurile de Aur

Înregistrarea video de la masa lor le-a arătat pe Gomez, în vârstă de 31 de ani, Swift, în vârstă de 34 de ani, și soția lui Miles Teller, Keleigh Sperry, având o discuție extrem de animată, cu o Selena posomorâtă, care vorbește cu Taylor și o Keleigh, înainte ca aceasta din urmă să fie auzită clar clarificând: „cu Timothee?”, în timp ce Selena dă din cap.

@archivekyliejenner Respondendo a @Shanel the tea in another angle #kyliejenner #selenagomez #timotheechalamet #fyp ♬ som original – thamy

Jeremy Freeman, specialist în citirea pe buze, a dezvăluit pentru DailyMail conversația celor trei, susținând că Selenei i s-a refuzat o fotografie cu Timothee, de 28 de ani, și afirmând că se temea să nu-i „supere” pe el și pe Kylie, de 26 de ani.

@thelocalb A little lip reading subtitles from yesterdays goldenglobes #goldenglobes2024 #goldenglobesdrama #selenagomez #selenakyliedrama #selenataylor #selenatimothee #gossip #taylorswift #kyliejenner #timotheechalamet #viral #fypシ ♬ People You Know – Selena Gomez

Freeman spune că Selena le-a spus lui Taylor și Keleigh: „Nu a vrut o poză cu mine, a spus nu”, Keleigh răspunzând: „Timothee?' Taylor a șoptit apoi la urechea Selenei, iar actrița din Only Murders In The Building ar fi spus: „Am încercat, nu am putut, îi va supăra”.

Cei doi au jucat împreună într-un film

Selena Gomez și Timothee Chalamet au jucat anterior ca îndrăgostiți în filmul lui Woody Allen „A Rainy Day In New York”, în 2018. Fanii au început rapid să analizeze clipul și susțin că Selena detalia cum i-a cerut vedetei de cinema o fotografie, dar Kylie Jenner ar fi spus nu. Un tweet de la popculturegal a susținut că Selena a spus: „I-am cerut o poză cu el și ea (n.r. Kylie Jenner) a spus nu”.

Un fan a scris: „Selena atât de reală. Ori de câte ori mi se întâmplă ceva, alerg direct la fetele mele”. Un altul a scris: „Ea se asigura că strigă atât de tare pentru ca toată lumea să o audă lmfaoooo”, în timp ce un al treilea a scris: „Iubesc fața lui Taylor'. Alții au scris: „Selena cu bârfa” și „A fost atât de clar. Puteți auzi clar numele de la Keleigh”. Un altul a scris: „De ce cred că asta este despre Timothée care nu o salută pe Selena chiar dacă sunt prieteni din cauza lui Kylie? Există un alt unghi când poți spune că cealaltă fată spune ‘noo Timothée?'”

Actorul, care a fost nominalizat la categoria „Cea mai bună interpretare masculină într-un film muzical sau comedie” pentru filmul Wonka, s-a ținut de mână cu iubita sa de 26 de ani, în timp ce au ajuns târziu la ceremonie și au fost poftiți înăuntru. Kylie a arătat elegant într-o rochie neagră fără spate din paiete și dantelă, cu un machiaj radiant, în timp ce Timothee a purtat un costum negru cu paiete.

Citește și:
Când începe Power Couple România – La bine și la greu, show-ul care redefinește relația de cuplu

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people