Imagini rare cu copiii actriței Kate Hudson. Vedeta și-a sărbătorit aniversarea de 45 de ani

Kate Hudson și-a sărbătorit ziua de naștere alături de familie și prieteni.

Imagini rare cu copiii actriței Kate Hudson. Vedeta și-a sărbătorit aniversarea de 45 de ani

Kate Hudson și-a sărbătorit cea de-a 45-a aniversare înconjurată de prieteni și familie. Actrița a fost surprinsă în de la primele ore alături de copiii ei, Bingham, în vârstă de 12 ani, și Rani, în vârstă de 5 ani.

Kate Hudson, alături de familie de ziua ei de naștere

Actrița a avut parte de o zi de naștere așa cum și-a dorit. De asemenea, Hudson le-a mulțumit fanilor ei pentru că i-au trimis mesaje dulci și i-au făcut ziua foarte specială. Vedeta din „How to Lose a Guy in 10 Days” a împărtășit instantanee cu cei doi copii ai ei aducându-i micul dejun în pat pentru a-și începe ziua. Nu este clar dacă fiul ei cel mare, Ryder, în vârstă de 20 de ani, a fost, de asemenea, acolo pentru a sărbători.

„O zi perfectă de la început până la sfârșit. Vă mulțumesc pentru toate urările de ieri pentru ziua mea de naștere! Am primit toate sentimentele călduroase”, a scris actrița duminică într-un slideshow Instagram cu fotografii de la festivități.

Familia ei a cântat apoi „La mulți ani” înainte ca Hudson să-și pună o dorință și să sufle în lumânarea de pe tortul ei colorat. Vedeta din „Almost Famous” a purtat un top cu inscripția „Penny Lane told me so” pe piept, făcând referire la personajul ei din filmul din 2000.

Hudson îl împarte pe Ryder cu fostul soț Chris Robinson și pe Bingham cu fostul logodnic Matt Bellamy. Ea și-a întâmpinat cel mai mic copil cu actualul ei logodnic, Danny Fujikawa.

Actrița a continuat festivitățile adunându-se cu un grup mare de prieteni la un restaurant de lux. Hudson a mai suflat în lumânări aniversare deasupra unui desert cu aspect delicios, în timp ce în restaurant se auzea melodia „Birthday” a trupei The Beatles. Ea a dansat jucăuș pe melodie și a cântat, în timp ce prietenii ei, care au fost văzuți sorbind cocktailuri precum espresso martini și margarita, aplaudau și râdeau cu bucurie.

Vedeta a fost îmbrăcată cu un sacou negru chic suprapus peste un top bralette și a accesorizat cu cercei negri strălucitori pentru această ocazie. La un moment dat, ea a purtat o pălărie mare în stil safari, pe care o purtase mai devreme în timpul unui picnic în parc cu cei doi copii mai mici ai săi. Mai mulți prieteni și fani au intrat în secțiunea de comentarii pentru a posta mesaje speciale în cinstea zilei ei de naștere.

„Frumoasă sărbătorită! Te iubesc!!!” a comentat Rita Wilson. „Atât de multă dragoste chiar acolo!”. a scris Reese Witherspoon. „La mulți ani!”, a adăugat Lindsey Vonn.

Mama lui Hudson, Goldie Hawn, a scris, de asemenea, un mesaj frumos pentru fiica ei pe Instagram vineri, de ziua ei de naștere.

„La mulți ani, draga mea fiică @katehudson!”, a scris vedeta din „Private Benjamin”. „Printre toate lucrurile pe care le-ai realizat deja în viața ta – mamă extraordinară, dansatoare grozavă, actriță nominalizată la Oscar, iar acum cântăreață fantastică – să nu uităm că ai fost cea mai rapidă alergătoare din liceu și din tot Los Angeles-ul!”, în vârstă de 78 de ani, împreună cu o fotografie retrospectivă a duo-ului mamă-fiică îmbrățișându-se.

Citește și:
Sore, primele declarații despre noul ei partener. Ce a dezvăluit artista: „Verdictul final a trebuit să vină din partea copilului'

foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people