Imagini inedite de la nunta lui Emi de la Noaptea Târziu

Emi de la Noaptea Târziu și soția lui, Mădălina, au avut o nuntă spectaculoasă.

Emi de la Noaptea Târziu și partenera lui, Mădălina, s-au căsătorit religios, la câteva zile de când cei doi au avut cununia civilă. Artistul și soția lui au făcut pasul acesta după trei ani de relație.

După cununia religioasă, a urmat o petrecere pe cinste. La nunta lui Emi de la Noaptea Târziu cu partenera lui, Mădălina, au participat o mulțime de vedete, printre care nașii lor, Eliza și Cosmin Natanticu, dar și colegii lui de trupă, Cuza și Cucu. Evenimentul lor a fost fabulos și au avut și un tort pe măsură, la fel de spectaculos. Pentru nuntă, soția artistului a ales o rochie albă cu o crăpătură adâncă pe un picior, iar el a purtat un costum clasic.

„De astăzi ne puteți spune domnul și doamna, pentru că am evoluat în scara ierarhică în societate. Sunt doamna Popescu de azi. Mi-a spus că până să mă întâlnească a spus că nu se va mai căsători niciodată. I-am cunoscut și eu pe părinții ei și le-am zis că e păcat, că a stat atâta timp pe numele lor, să stea și pe numele meu”, au spus Emi de la Noaptea Târziu și Mădălina, conform spynews.ro

La cununia civilă, care a avut loc în urmă cu câteva zile, Emi de la Noaptea Târziu a purtat un costum bej, în timp ce soția lui, Mădălina, a preferat o salopetă cu detalii sclipitoare în zona decolteului și o fundă supradimensionată în spate. 

„Am facut-o și pe asta! Love all my family and friends sau como se dice! 🤣❤️ Sper să fiu un soț așa cum meriți și să îmi simți cât mai puțin defectele! Te iubesc!!”, a scris pe Instagram Emi de la Noaptea Târziu.

Emi de la Noaptea Târziu și-a cerut partenera în căsătorie în timpul show-ului Asia Express, la care a participat împreună cu prietenul său, Cuza. Deși Mădălina nu a fost prezentă atunci, momentul a fost unul cu adevărat emoționant, care i-a impresionat pe telespectatori. 

„Vreau să-i spun ceva Mădălinei. Într-un moment în care totul părea că se duce în jos și mi se înecau corăbiile, ea a apărut în viața mea și m-a stabilizat. M-a calmat, a fost lângă mine în niște perioade foarte grele. O iubesc, nu avem o poveste de 70.000 de ani împreună. Nu sunt bun la asta, nu am mai făcut asta niciodată și nici nu vreau să o mai fac. (…) Mi-am imaginat momentul ăsta, așa că, vrei să te măriți cu mine?”, a declarat Emi în timpul filmărilor.

Concurentul de la Asia Express a așteptat ca momentul său special să fie difuzat la televizor și chiar a organizat astfel încât să îi aibă alături și pe cei mai buni prieteni. Mădălina, iubita lui Emi, a avut parte de o surpriză de proporții atunci când a văzut cererea emoționantă a iubitului său pe micile ecrane. Tânăra nu a stat prea mult pe gânduri și a spus DA cu zâmbetul pe buze, drept dovadă stau imaginile cu ei.

„A zis da !! ❤️❤️💍 (nu avea încotro) 🤣 Îți mulțumesc pentru toate momentele în care mi-ai fost alături, tot ce am trăit împreună și pentru toate momentele în care îmi vei fi alături și pentru toate momentele pe care le vom trăi împreună! Chiar dacă nu-s perfect, nici măcar atât de bun, îți mulțumesc pentru tot!! Te iubesc!!”, a scris Emi de la Noaptea Târziu pe Instagram, în descrierea imaginile în care apare alături de partenera lui. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Emi 💀 (@emi.ntz)

Citește și:
Adevăratul motiv pentru care Cătălin Scărlătescu a acceptat să participe la emisiunea America Express

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people