Imagini inedite cu Anca Dumitra, însărcinată în aproape nouă luni. Actrița se pregătește să devină mamă pentru prima dată

Anca Dumitra se pregătește să nască, fiind însărcinată în aproape nouă luni.

Anca Dumitra se pregătește să devină mamă pentru prima oară și trece prin momente pline de emoție și radiază de bucurie alături de Manfred Spenider. Curând, își vor întâmpina primul copil, iar emoțiile sunt tot mai mari.

Cu trei luni în urmă, celebra actriță a dezvăluit că urmează să devină mamă, vestea aducând multă fericire fanilor și familiei sale. De atunci, a trăit o perioadă plină de surprize și momente frumoase. Timpul a trecut, iar acum Anca Dumitra este tot mai aproape de momentul nașterii.

Anca Dumitra, imagini inedite

Anca Dumitra a anunțat că va naște la începutul lunii septembrie, după data de 31 august. Până atunci, nu-i rămâne decât să se bucure de aceste ultime zile de sarcină, așteptând cu nerăbdare venirea pe lume a bebelușului.

Actrița profită de perioada sarcinii pentru a-și încânta fanii cu imagini inedite. Anca Dumitra a realizat o ședință foto în curte, purtând o rochie albă și bucle lejere. Fotografiile sunt cu adevărat speciale, reflectând fericirea care o înconjoară.

Actrița este nerăbdătoare să devină mamă. În cadrul unui interviu acordat recent, vedeta a făcut confesiuni emoționante despre noua etapă care urmează în viața ei.

„E destul de relativ cât de curând voi naște. Tot ce îmi doresc este să vină la termen, cum s-ar spune. Să dea Dumnezeu să fie totul bine! Să fim sănătoși, să fim voioși și să dăm startul a ceea ce deja cred că e o minune. Am avut o sarcină ușoară. Chiar dacă primul trimestru a fost mai dificil, comparativ cu al doilea, cel puțin. Am avut grețuri, nu au fost matinale neapărat, asta a fost suprinzător, că știam de grețurile matinale, la mine au fost în a doua parte a zilei. Dar acum, uitându-mă așa înapoi, cel puțin până acum, Doamne ajută, a fost foarte bine.

Chiar nu m-am decis asupra metodei, încerc să mă documentez pe cât se poate. Pe de altă parte, nu vreau să pun niciun fel de presiune, de niciun fel. Știu că lucrurile și viața în sine sunt surprinzătoare și, de cele mai multe ori, când te decizi asupra unui lucru, se prea poate să nu fie așa. Depinde de foarte mulți factori și atunci e din aproape-n aproape. Asta am fost sfătuită și de către medicul meu”, a spus Anca Dumitra pentru Unica.ro

Ce spune actrița despre relația cu soțul ei

Anca Dumitra a mai vorbit și despre soțul ei, Manfred Spendier, alături de care formează un cuplu discret.

„Este foarte determinat. Nu se lasă niciodată când se apucă de un lucru. Știi vorba aceea, ‘poți muta munții din loc’? De cele mai multe ori, observându-l, i-a reușit. Are o determinare de fier”, a adăugat Anca Dumitra pentru aceeași sursă. 

Anca Dumitra trăiește o poveste de dragoste alături de omul de afaceri Manfred Spendier, care e de origine austriacă. Cei doi au făcut cununia civilă la jumătatea lunii decembrie a anului 2022, iar în aprilie 2023 s-au căsătorit religios.

Citește și:
Livia Eftimie, primele declarații despre divorțul de Cătălin Bordea: „Nu m-am așteptat la toate lucrurile astea'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people