Imaginea inedită cu Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol

Gina Pistol a surprins-o pe fiica ei, Josephine, într-o ipostază adorabilă și a împărtășit imaginea și cu fanii.

Imaginea inedită cu Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți în luna martie a anului 2021. Cei doi se bucură de momentele pe care le petrec alături de fiica lor, Josephine.

Până acum, Gina Pistol și partenerul ei au fost discreți în ceea ce o privește pe Josephine, motiv pentru care nu au făcut publice imagini cu chipul ei. Cu toate astea, cei doi mai postează unele cadre cu fiica lor, spre încântarea fanilor. Recent, prezentatoarea TV a surprins-o pe fetița ei într-o ipostază adorabilă, alături de pisica vedetei. Momentul imortalizat de Gina Pistol a fost împărtășit și cu fanii de pe Instagram, care au apreciat fotografia cu Josephine. 

Smiley și Gina Pistol continuă să protejeze intimitatea fiicei lor, căreia nu i-au arătat încă fața în imaginile pe care le postează deseori pe social media, acolo unde își țin la curent fanii cu diferite activități din viața personală și profesională. Gina Pistol a decis în urmă cu ceva timp să le răspundă celor care întreabă care este motivul pentru care ea și partenerul ei nu dezvăluie imagini cu chipul fiicei lor.

„Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toată energia asta dubioasă de bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum”, a spus vedeta pe contul ei de Instagram.

Gina Pistola fost invitată în podcast-ul găzduit de Speak, „La fileu”, ocazie cu care a vorbit despre rolul de mamă și provocările pe care le-a întâmpinat până acum când vine vorba de creșterea fiicei ei, Josephine. Vedeta a mărturisit că partenerul ei, Smiley, este extrem de implicat.

„Andrei a fost de mare ajutor, ne ajutam unul pe altul cu fetița. După care a fost nevoit să plece. Când pleca Andrei dimineața aveam o stare de anxietate. El pleca la muncă ghiocel și se întorcea zambilă. Știi cât de frustrant e pentru o femeie să vezi că partenerul își continuă viața liniștit? (…) Eu m-am bătut cu pumnii în piept și am zis că pot să o cresc singură. O lună mai târziu îi ziceam lui Andrei că dacă nu luăm o bonă în curând mă ia capul. E foarte greu fără ajutor, mai ales dacă ai și campanii cum avem noi. Pentru mine spălatul părului și aranjatul e un lux.”

Citește și:
Adela Popescu, deranjată de afirmațiile socrului ei. Ce i-a transmis tatăl lui Radu Vâlcan

Foto: Arhiva ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people